Gelatine pudding

Gelatine pudding is een heerlijk en eenvoudig dessert dat je in een mum van tijd kunt maken. Het is een lekker zoet en romig dessert dat je met verschillende smaken kunt maken. In dit recept gaan we een basisgelatine pudding maken met een aantal extra ingrediënten. Je kunt de pudding vervolgens aanpassen naar je eigen smaak. Hieronder staat het recept voor een heerlijke gelatine pudding.

Ingrediënten:

– 2 pakken gelatinepoeder
– 2 kopjes koud water
– 2 kopjes melk
– 1 kopje suiker
– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Doe het gelatinepoeder in een kom en voeg het koude water toe. Roer het mengsel goed door elkaar.

2. Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur. Voeg de suiker toe en roer totdat de suiker is opgelost.

3. Voeg het gelatinemengsel toe aan de melk en roer goed door elkaar.

4. Voeg het vanille-extract toe en roer nogmaals goed door elkaar.

5. Verdeel het mengsel over 4-6 kommen en laat het afkoelen.

6. Zet de kommen in de koelkast en laat de pudding minstens 3 uur opstijven.

7. Serveer de pudding met vers fruit of andere toppings naar keuze.

Eet smakelijk!

Gelatine pudding

Geef een reactie

Schuiven naar boven