Gehaktballen oma

Gehaktballen oma is een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een klassieker die al generaties lang wordt geserveerd. Het is een heerlijke combinatie van gehakt, uien, eieren, paneermeel en kruiden. De gehaktballen zijn heerlijk als bijgerecht of als hoofdgerecht met aardappelpuree en groenten. Hier volgt het recept voor gehaktballen oma.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 2 eieren
– 2 eetlepels paneermeel
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Doe het gehakt in een kom en voeg de fijngehakte ui, eieren, paneermeel, zout, peper, paprikapoeder en knoflookpoeder toe.

3. Kneed het gehaktmengsel goed door elkaar.

4. Maak met je handen kleine balletjes van het gehaktmengsel.

5. Leg de gehaktballen op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bak de gehaktballen in de oven gedurende 20 minuten.

7. Serveer de gehaktballen oma met aardappelpuree en groenten.

Gehaktballen oma

Geef een reactie

Schuiven naar boven