Gehakt

Gehakt is een veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we gehakt met een heerlijke saus van tomaten, uien en paprika. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui, knoflook en paprika toe. Bak de groenten op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.

2. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Breng op smaak met zout en peper.

3. Voeg de tomatenblokjes, paprikapoeder en oregano toe en roer goed door. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

4. Serveer het gehakt met rijst of aardappelpuree. Eet smakelijk!

Gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven