Gegrilde aubergine

Gegrilde aubergine is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte manier om de smaak van aubergine te versterken en het is ook nog eens een makkelijk gerecht om te maken. In dit recept gebruiken we een paar eenvoudige ingrediënten om de aubergine een heerlijke smaak te geven.

Ingrediënten:

– 2 aubergines
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de aubergines en snijd ze in plakken van ongeveer 1 cm dik.

3. Leg de plakken aubergine op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie.

4. Bestrooi de plakken aubergine met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

5. Bak de aubergine in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de plakken gaar zijn.

6. Serveer de gegrilde aubergine warm.

Gegrilde aubergine

Geef een reactie

Schuiven naar boven