Eierwafels

Eierwafels zijn een heerlijk en eenvoudig te maken snack. Ze zijn lekker als ontbijt, lunch of als tussendoortje. In dit recept leer je hoe je een heerlijke eierwafel kunt maken met een knapperig korstje en een zacht en luchtig binnenste.

Ingrediënten:
2 eieren
2 eetlepels suiker
2 eetlepels boter
2 eetlepels melk
2 eetlepels bloem

Bereidingswijze:

1. Klop de eieren met de suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

2. Smelt de boter in een kleine pan en voeg de melk toe.

3. Voeg het eimengsel toe aan de boter en melk en roer goed.

4. Voeg de bloem toe en roer tot een glad beslag.

5. Verwarm een koekenpan en voeg wat boter toe.

6. Giet een klein beetje van het beslag in de pan en bak de eierwafel aan beide kanten goudbruin.

7. Herhaal dit met de rest van het beslag.

8. Serveer de eierwafels warm met wat jam of honing.

Eierwafels

Geef een reactie

Schuiven naar boven