Eierkoeken

Eierkoeken zijn een heerlijk en eenvoudig te maken gebak dat al eeuwenlang wordt gegeten. Ze zijn licht, luchtig en heerlijk zoet. Met dit recept kun je een heerlijke eierkoek maken die je met je favoriete topping kunt serveren.

Ingrediënten:

– 4 eieren

– 1 kopje suiker

– 1 kopje bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille extract

– 2 eetlepels boter

– 1/4 theelepel zout

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de bloem, bakpoeder, vanille extract, boter en zout toe en meng tot een glad beslag.

4. Vet een koekenpan in met boter en verwarm op middelhoog vuur.

5. Giet het beslag in de pan en bak de eierkoeken aan beide kanten goudbruin.

6. Haal de eierkoeken uit de pan en leg ze op een bakplaat.

7. Bak de eierkoeken in de oven gedurende 10-15 minuten.

8. Haal de eierkoeken uit de oven en laat afkoelen.

9. Serveer de eierkoeken met je favoriete topping.

Eierkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven