Crunchwrap

Een crunchwrap is een heerlijk en veelzijdig gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een gevulde tortilla die gevuld is met allerlei lekkere ingrediënten. Je kunt er eindeloos mee variëren, dus er is voor ieder wat wils. In dit recept gaan we een crunchwrap maken met kip, kaas, guacamole en salsa. Dit is een heerlijke combinatie die je zeker zult waarderen.

Ingrediënten:

– 4 grote tortilla’s

– 2 kipfilets, gekruid naar smaak

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 kop geraspte kaas

– 1 kop guacamole

– 1 kop salsa

– 1/2 kop geraspte sla

– 1/4 kop geraspte ui

– 1/4 kop geraspte paprika

– 1/4 kop geraspte tomaat

– 1/4 kop geraspte jalapeño

– 1/4 kop geraspte koriander

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Bak de kipfilets in de olijfolie in een koekenpan totdat ze gaar zijn.

3. Verdeel de geraspte kaas, guacamole, salsa, sla, ui, paprika, tomaat, jalapeño en koriander over de 4 tortilla’s.

4. Voeg de gebakken kip toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Vouw de tortilla’s dicht en leg ze op een bakplaat.

6. Bak de crunchwraps in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is.

7. Serveer de crunchwraps warm met extra salsa en guacamole.

Crunchwrap

Geef een reactie

Schuiven naar boven