Buikspek met krokante korst

Buikspek met krokante korst is een heerlijk en smakelijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassieker die je zeker eens moet proberen. Het buikspek wordt gekruid met kruiden en gebakken totdat het krokant en knapperig is. De korst is gemaakt van paneermeel en kruiden, waardoor het een heerlijke crunch heeft. Dit recept is een geweldige manier om buikspek te maken en het is ook nog eens eenvoudig te bereiden.

Ingrediënten:

– 1 kg buikspek
– 2 eetlepels zout
– 1 eetlepel peper
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 2 eetlepels kruiden naar keuze
– 2 eetlepels paneermeel
– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg het buikspek op een bakplaat en bestrooi het met zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder en kruiden naar keuze.

3. Meng de paneermeel met de boter en bestrooi het buikspek hiermee.

4. Bak het buikspek in de oven gedurende 30 minuten of totdat het krokant en knapperig is.

5. Serveer het buikspek met krokante korst direct.

Buikspek met krokante korst

Geef een reactie

Schuiven naar boven