Broccolitaart

Broccolitaart is een heerlijke, gezonde en veelzijdige maaltijd. Het is een lekkere manier om groenten te eten, en het is ook een geweldige optie voor een snelle lunch of diner. Deze taart is gemaakt met een knapperige bodem, een romige kaaslaag en een heerlijke topping van geroosterde broccoli. Het is een geweldige manier om de dag te beginnen of om je maaltijd af te sluiten. Hier volgt het recept voor deze heerlijke broccolitaart.

Ingrediënten:

– 1 pakje bladerdeeg
– 2 kopjes geraspte kaas
– 2 kopjes geroosterde broccoli
– 2 eieren
– 2 eetlepels melk
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Rol het bladerdeeg uit en leg het in een ingevette taartvorm.

3. Meng de geraspte kaas, eieren, melk, zout en peper in een kom.

4. Giet het kaasmengsel over het bladerdeeg.

5. Verdeel de geroosterde broccoli over het kaasmengsel.

6. Bak de taart in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

7. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt en serveert.

Eet smakelijk!

Broccolitaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven