Bonbons

Bonbons zijn een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Met deze recepten kun je een heerlijke selectie bonbons maken die je familie en vrienden zeker zullen waarderen.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade

– 2 eetlepels boter

– 2 eetlepels suiker

– 1 eetlepel melk

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/4 theelepel zout

– Verschillende toppings naar keuze (bijvoorbeeld noten, gedroogd fruit, kokos, etc.)

Instructies:

1. Smelt de chocolade en boter in een steelpan op laag vuur. Roer regelmatig totdat de chocolade volledig gesmolten is.

2. Voeg de suiker, melk, vanille-extract en zout toe en roer totdat alles goed gemengd is.

3. Verdeel het chocolademengsel over een bakplaat met bakpapier.

4. Strooi de toppings naar keuze over de chocolade.

5. Laat de bonbons afkoelen in de koelkast gedurende ongeveer een uur.

6. Verwijder de bonbons voorzichtig van de bakplaat en geniet ervan!

Bonbons

Geef een reactie

Schuiven naar boven