Bladerdeeg

Bladerdeeg is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Of je nu een zoete of hartige snack wilt maken, bladerdeeg is een geweldige basis voor een lekker gerecht. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke snack kunt maken met bladerdeeg.

Ingrediënten:

– 1 pakje bladerdeeg

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 200 gram gehakt

– 1 eetlepel paprikapoeder

– 1 eetlepel oregano

– 1 eetlepel basilicum

– 1 eetlepel tomatenpuree

– 1 eetlepel Worcestersaus

– 1 ei, losgeklopt

– 100 gram geraspte kaas

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan.

3. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is.

4. Voeg de kruiden, tomatenpuree, Worcestersaus, zout en peper toe en roer alles goed door.

5. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Verdeel het gehaktmengsel over het bladerdeeg.

7. Bestrijk het gehaktmengsel met het losgeklopte ei.

8. Bestrooi met de geraspte kaas.

9. Bak het bladerdeeg in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat het bladerdeeg goudbruin is.

10. Laat het bladerdeeg afkoelen en serveer.

Bladerdeeg

Geef een reactie

Schuiven naar boven