Beef shanghai

Beef Shanghai is een heerlijke Chinese gerecht dat gemakkelijk thuis te maken is. Het is een combinatie van rundvlees, groenten en een zoete en pittige saus. Het is een geweldige manier om een smaakvolle maaltijd te maken die de hele familie zal genieten. Hier is hoe je Beef Shanghai maakt.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt

– 2 eetlepels sojasaus

– 2 eetlepels rijstwijn
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel suiker
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel gemalen peper
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 paprika, in blokjes
– 1 wortel, in plakjes
– 2 eetlepels olie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is.

2. Voeg de ui, knoflook, paprika en wortel toe en bak nog een paar minuten.

3. Voeg de sojasaus, rijstwijn, sesamolie, suiker, zout en peper toe en roer goed om.

4. Laat het geheel nog een paar minuten koken en serveer het warm.

Beef shanghai

Geef een reactie

Schuiven naar boven