Bastogne

Bastogne is een heerlijke Belgische koek die wordt gebruikt als basis voor veel desserts. Het is een krokante, luchtige koek die wordt gemaakt met bloem, suiker, boter en eieren. Het is een perfecte basis voor een verscheidenheid aan desserts, waaronder taarten, trifles, ijs en pudding. Hieronder volgt een recept voor een heerlijke Bastogne-taart.

Ingrediënten:

– 2 pakken Bastognekoeken
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 1/2 kopje suiker
– 2 eieren
– 1/2 theelepel vanille-extract
– 1/2 kopje melk

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Breek de Bastognekoeken in kleine stukjes en doe ze in een kom. Voeg de gesmolten boter, suiker, eieren, vanille-extract en melk toe en meng alles goed.

3. Vet een 9-inch springvorm in met boter en giet het Bastogne-mengsel erin.

4. Bak de taart gedurende 25-30 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

5. Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert. Geniet ervan!

Bastogne

Geef een reactie

Schuiven naar boven