Bami goreng chinees

Bami goreng chinees is een heerlijke, pittige maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van verschillende smaken en kruiden, waardoor het een heerlijke maaltijd is. In dit recept leer je hoe je bami goreng chinees kunt maken.

Ingrediënten:

– 200 gram Chinese bami
– 2 eetlepels olie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode peper, fijngesneden
– 1 eetlepel gember, fijngesneden
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel suiker
– 1 eetlepel azijn
– 1 eetlepel chili saus
– 1 eetlepel koriander, fijngesneden

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan.

2. Voeg de ui, knoflook, rode peper en gember toe en bak deze 2-3 minuten.

3. Voeg de Chinese bami toe en bak deze nog 2-3 minuten.

4. Voeg de sojasaus, sesamolie, suiker, azijn, chili saus en koriander toe en roer alles goed door elkaar.

5. Laat de bami nog 2-3 minuten bakken en serveer de bami goreng chinees direct.

Bami goreng chinees

Geef een reactie

Schuiven naar boven