Bagels beleg

Bagels beleggen is een lekkere en eenvoudige manier om een smakelijke maaltijd te maken. Het is een geweldige optie voor een snelle lunch of een gezonde snack. Met een paar ingrediënten kun je een heerlijke bagel beleggen die je helemaal naar je smaak kunt maken. Hier volgt een recept voor een klassieke bagel belegd met kaas, tomaat en komkommer.

Ingrediënten:

– 2 bagels
– 2 eetlepels roomkaas
– 1 tomaat, in plakjes gesneden
– 1 komkommer, in plakjes gesneden
– 1 eetlepel olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de bagels doormidden en leg ze op een bakplaat.

3. Bestrijk de bagels met de roomkaas.

4. Leg de plakjes tomaat en komkommer op de bagels.

5. Bestrijk de bovenkant van de bagels met olijfolie en bestrooi met zout en peper.

6. Bak de bagels in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is.

7. Serveer de bagels warm.

Bagels beleg

Geef een reactie

Schuiven naar boven