Chinese kool champignons

Chinese kool champignons zijn een heerlijke en gezonde manier om je maaltijd te verrijken. Ze zijn eenvoudig te bereiden en hebben een heerlijke smaak. In dit recept worden Chinese kool champignons gebakken met knoflook, gember en sojasaus. Het resultaat is een smaakvolle, gezonde maaltijd die je helemaal zelf kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram Chinese kool champignons

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 eetlepel gember, geraspt

– 2 eetlepels sojasaus

– 2 eetlepels olijfolie

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de Chinese kool champignons en snijd ze in plakjes.

3. Doe de plakjes Chinese kool champignons in een ovenschaal.

4. Voeg de knoflook, gember, sojasaus, olijfolie, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

5. Zet de ovenschaal in de oven en bak de Chinese kool champignons gedurende 15-20 minuten.

6. Serveer de Chinese kool champignons warm met rijst of een andere aanvulling naar keuze.

Chinese kool champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven