Spätzle

Spätzle is een traditioneel Duits gerecht dat bestaat uit kleine, knapperige pasta-achtige stukjes. Het is een heerlijk, eenvoudig gerecht dat je kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten. In dit recept leer je hoe je spätzle kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem

– 2 eieren

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 kopje melk

– 2 eetlepels boter

– 1/4 kopje geraspte kaas (optioneel)

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, eieren, zout en melk in een kom tot een glad beslag.

2. Verwarm de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Giet het beslag in de pan en kook het gedurende 5-7 minuten, of totdat het gaar is.

4. Roer regelmatig om te voorkomen dat het aanbakt.

5. Voeg de geraspte kaas toe als je dat wilt.

6. Serveer de spätzle warm met je favoriete saus.

Eet smakelijk!

Spätzle

Geef een reactie

Schuiven naar boven