Mac and cheese cheddar

Mac and cheese cheddar is een heerlijk comfort food dat iedereen kan maken. Het is een klassieker die je met een paar ingrediënten kunt maken. Deze versie is gemaakt met cheddar kaas en heeft een heerlijke, romige smaak. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 500 gram macaroni
– 500 ml melk
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels boter
– 200 gram geraspte cheddar kaas
– 1 theelepel mosterd
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de melk in een pan en voeg de bloem toe. Roer goed totdat het een glad mengsel is.

3. Voeg de boter toe en roer totdat deze is gesmolten.

4. Voeg de geraspte kaas toe en roer totdat de kaas is gesmolten.

5. Voeg de mosterd, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed.

6. Voeg de gekookte macaroni toe en roer goed.

7. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

8. Giet het macaroni mengsel in een ovenschaal en zet deze in de oven.

9. Bak de mac and cheese cheddar gedurende 20-25 minuten totdat het goudbruin is.

10. Serveer de mac and cheese cheddar warm.

Mac and cheese cheddar

Geef een reactie

Schuiven naar boven