Truffelaardappel

Truffelaardappel is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis, of als je gasten hebt. Het is een combinatie van aardappelen, truffelolie en kruiden die samen een heerlijke smaak creëren. Hieronder volgt het recept voor truffelaardappel.

Ingrediënten:

– 4 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 eetlepels truffelolie

– 1 eetlepel gedroogde tijm

– 1 eetlepel gedroogde rozemarijn

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de aardappelblokjes in een ovenschaal en giet er de truffelolie, tijm, rozemarijn, zout en peper over. Meng alles goed door elkaar.

3. Voeg de olijfolie en boter toe en meng alles goed door elkaar.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de aardappelen gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de truffelaardappelen warm.

Truffelaardappel

Geef een reactie

Schuiven naar boven