Arretjescake zonder ei

Arretjescake is een heerlijke, zoete cake die je gemakkelijk zelf kunt maken. Deze versie is een ei-vrije variant, waardoor het een perfecte traktatie is voor mensen met een allergie voor ei. De cake is licht en luchtig, met een heerlijke smaak van kaneel en kruidnootjes.

Ingrediënten:

– 200 gram bloem

– 150 gram suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel kaneel
– 1/2 theelepel zout
– 125 gram boter, gesmolten
– 250 ml melk
– 2 eetlepels kruidnootjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de bloem, suiker, bakpoeder, kaneel en zout in een kom.

3. Voeg de gesmolten boter en melk toe en meng tot een glad beslag.

4. Voeg de kruidnootjes toe en meng goed.

5. Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake in ongeveer 30 minuten gaar.

6. Laat de cake afkoelen en serveer.

Arretjescake zonder ei

Geef een reactie

Schuiven naar boven