Gnocchi vegetarisch

Gnocchi is een heerlijk Italiaans gerecht dat gemaakt wordt van aardappelen, bloem en eieren. Het is een lekker en veelzijdig gerecht dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we een vegetarische versie van gnocchi met een heerlijke saus van tomaten, knoflook en basilicum. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een handomdraai klaar hebt.

Ingrediënten:

– 500 gram gnocchi
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 eetlepel gedroogde basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de gnocchi toe. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de tomatenblokjes toe en kook nog 5 minuten.

4. Voeg de gekookte gnocchi toe en kook nog 2 minuten.

5. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met de basilicum.

6. Serveer de gnocchi meteen.

Gnocchi vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven