Bloemkool

Bloemkool is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke bloemkool met kaas kunt maken. De kaas geeft de bloemkool een heerlijke smaak en het is een perfecte maaltijd voor de hele familie.

Ingrediënten:

– 1 bloemkool

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en leg ze op een bakplaat.

3. Besprenkel de bloemkool met olijfolie en bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Rooster de bloemkool in de oven gedurende 20 minuten.

5. Haal de bloemkool uit de oven en bestrooi met geraspte kaas.

6. Zet de bloemkool nog 5 minuten terug in de oven totdat de kaas gesmolten is.

7. Serveer de bloemkool met kaas warm.

Bloemkool

Geef een reactie

Schuiven naar boven