Zwarte inbouw ovens


Als je op zoek bent naar een inbouw oven die zowel stijlvol als functioneel is, dan is een zwarte inbouw oven de perfecte keuze voor jou. Hier zijn 15 geweldige zwarte inbouw ovens die elke keuken compleet maken!

H1 – KitchenAid KOSE500EBL

De KitchenAid KOSE500EBL is een geweldige oven met een inhoud van 5.0 kubieke voet. Hij heeft een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie. Het heeft ook een WiFi-verbinding en bedieningsknoppen met touchscreen.

H2 – Bosch HBL8752UC

Deze oven van Bosch is voorzien van een PerfectBake- en PerfectRoast-sensor die de temperatuur in de oven automatisch aanpast aan het soort voedsel dat je kookt. De oven heeft een inhoud van 4,6 kubieke voet en beschikt over een pyrolytische zelfreinigingsfunctie.

H2 – GE Profile PTS7000SNSS

De GE Profile PTS7000SNSS heeft een inhoud van 5.0 kubieke voet en is voorzien van WiFi-connectiviteit. De oven heeft ook een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie.

H2 – Electrolux EI30EF45QS

De Electrolux EI30EF45QS heeft een inhoud van 4,6 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie met een stoomreinigingsoptie. Deze oven is ook voorzien van een bakken op meerdere niveaus optie.

H2 – KitchenAid KODE500EBL

Deze oven van KitchenAid heeft een inhoud van 10 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie. Het heeft ook een WiFi-verbinding en bedieningsknoppen met touchscreen.

H1 – Samsung NV51K7770DG

De Samsung NV51K7770DG heeft een inhoud van 5.1 kubieke voet en beschikt over WiFi-connectiviteit. De oven heeft ook een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie. Het is ook voorzien van een Pyrolytische reinigingsoptie.

H2 – LG LWS3063BD

De LG LWS3063BD heeft een inhoud van 4.7 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie. Het heeft ook een WiFi-verbinding en bedieningsknoppen met touchscreen.

H2 – Frigidaire FGMC2766UF

De Frigidaire FGMC2766UF heeft een inhoud van 3.8 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie. Het heeft ook een magnetronfunctie en is voorzien van bedieningsknoppen met touchscreen.

H2 – Whirlpool WOD51EC0HB

De Whirlpool WOD51EC0HB heeft een inhoud van 10 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie. Deze oven is ook voorzien van een magnetronfunctie.

H1 – Bosch HBLP451UC

De Bosch HBLP451UC heeft een inhoud van 4,1 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie. De oven heeft ook een bakken op meerdere niveaus optie en een convectie modus.

H2 – GE JK3800DHBB

De GE JK3800DHBB heeft een inhoud van 4.3 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie. Het heeft ook een magnetronfunctie en een convectie modus.

H2 – KitchenAid KOSE507EBL

Deze oven van KitchenAid heeft een inhoud van 4,3 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie. Het heeft ook een bakken op meerdere niveaus optie en een convectie modus.

H2 – LG LSE4616BD

De LG LSE4616BD heeft een inhoud van 6,3 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie. De oven heeft ook een magnetronfunctie en is voorzien van bedieningsknoppen met touchscreen.

H1 – Maytag MEW9630FZ

De Maytag MEW9630FZ heeft een inhoud van 5.0 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie. De oven is ook voorzien van een convectie modus.

H2 – Electrolux EI30EW48TS

De Electrolux EI30EW48TS heeft een inhoud van 4,8 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie met een stoomreinigingsoptie. De oven heeft ook een bakken op meerdere niveaus functie en een convectie modus.

H2 – GE Cafe CTS90FP2MS1

De GE Cafe CTS90FP2MS1 heeft een inhoud van 5.0 kubieke voet en beschikt over een zelfreinigende functie en een bakken op meerdere niveaus optie. De oven heeft ook een magnetronfunctie en is voorzien van bedieningsknoppen met touchscreen.

Er zijn veel geweldige zwarte inbouw ovens om uit te kiezen, en deze lijst is slechts het topje van de ijsberg. Ongeacht welke optie je kiest, zul je een kwaliteitsvolle oven verkrijgen die zowel prachtig als functioneel is.

1. Wat is een inbouw-oven?

Een inbouw-oven is een oven die in de muur is ingebouwd. In plaats van onder of boven een kookplaat te zetten, wordt een inbouw-oven ingebouwd in de muur, waardoor het eenvoudiger te gebruiken is en een afgewerkte uitstraling heeft.

2. Wat is de gemiddelde grootte voor een inbouw-oven?

De gemiddelde grootte voor een inbouw-oven is ongeveer 5 kubieke voet. Echter hangt het af van wat de gebruiker nodig heeft.

3. Zijn zwarte inbouw ovens het waard?

Ja, zwarte inbouw ovens zijn absoluut het waard. Ze zijn elegant en duurzaam en kunnen een beetje extra flair en stijl aan elke keuken toevoegen.

4. Hoe wordt een inbouw-oven geïnstalleerd?

Een inbouw-oven wordt doorgaans door een professionele installateur geïnstalleerd. Dit komt doordat de installatie gecompliceerd kan zijn en hygiëne een belangrijk aspect van de installatie is.

5. Wat is het nut van een inbouw-oven?

Een inbouw-oven heeft veel voordelen ten opzichte van conventionele ovens. Ze zijn stil, energiezuinig en efficiënt, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor elk soort keuken.

Zwarte inbouw ovens
Schuiven naar boven