Van hemert co zaden


Van Hemert & Co Zaden is in 1907 opgericht door de heer Van Hemert. Het bedrijf begon als een kleine zaadhandel in Rotterdam en handelde voornamelijk in groentezaden. Met de jaren groeide het bedrijf uit en werd er ook gehandeld in bloemzaden en andere tuinbenodigdheden.

De ontwikkeling van Van Hemert & Co Zaden

Door de jaren heen heeft Van Hemert & Co Zaden zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende zaadbedrijven in Nederland. Het bedrijf is voornamelijk gericht op de levering van kwaliteitszaden aan professionele tuinders en kwekers.

Samenwerking met klanten

Een belangrijke factor in het succes van Van Hemert & Co Zaden is de nauwe samenwerking met klanten. Het bedrijf heeft altijd veel waarde gehecht aan de wensen en behoeften van zijn klanten.

Een breed assortiment

Van Hemert & Co Zaden heeft een breed assortiment aan zaden voor groenten, bloemen, kruiden en fruit. Het bedrijf heeft daarnaast ook een uitgebreid assortiment aan grondstoffen en andere tuinbenodigdheden.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Van Hemert & Co Zaden staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf zet zich volledig in om zaden van de hoogste kwaliteit te leveren, die voldoen aan de strengste normen en eisen.

Bestellen bij Van Hemert & Co Zaden

Het bestellen van zaden bij Van Hemert & Co Zaden is eenvoudig en snel. Het bedrijf heeft een uitgebreide webshop waar klanten kunnen bestellen. Hierbij worden alle orders binnen 24 uur verwerkt en verzonden.

Duurzaamheid

Van Hemert & Co Zaden heeft ook veel aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende maatregelen genomen om afval te verminderen, zoals het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het recyclen van verpakkingen.

Conclusie

Van Hemert & Co Zaden is een betrouwbaar bedrijf met een lange geschiedenis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan zaden en tuinbenodigdheden, en heeft veel aandacht voor duurzaamheid. Het bestellen van zaden bij Van Hemert & Co Zaden is eenvoudig en snel.

Veelgestelde vragen

Wat is het assortiment van Van Hemert & Co Zaden?

Van Hemert & Co Zaden heeft een breed assortiment aan zaden voor groenten, bloemen, kruiden en fruit. Daarnaast biedt het bedrijf ook verschillende grondstoffen en andere tuinbenodigdheden aan.

Hoe snel wordt mijn order verwerkt bij Van Hemert & Co Zaden?

Alle orders worden binnen 24 uur verwerkt en verzonden.

Heeft Van Hemert & Co Zaden aandacht voor duurzaamheid?

Ja, Van Hemert & Co Zaden heeft veel aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het bedrijf heeft verschillende maatregelen genomen om afval te verminderen, zoals het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het recyclen van verpakkingen.

Welke klanten bedient Van Hemert & Co Zaden?

Van Hemert & Co Zaden is voornamelijk gericht op de levering van kwaliteitszaden aan professionele tuinders en kwekers.

Waar kan ik bestellen bij Van Hemert & Co Zaden?

Je kunt bij Van Hemert & Co Zaden bestellen via hun webshop.

Van hemert co zaden
Schuiven naar boven