Solis blenders


Heb je ooit gehoord van Solis blenders? Misschien wel, misschien niet. Maar als je op zoek bent naar een blender van hoge kwaliteit, dan is het zeker de moeite waard om over Solis te leren. In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten over deze blenders, van hun geschiedenis en verschillende modellen tot hun voor- en nadelen en waar je ze kunt kopen. Lees verder om meer te weten te komen over Solis blenders.

De geschiedenis van Solis

In 1908 werd Solis opgericht in Zwitserland als een kleine reparatiewerkplaats voor landbouwmachines. Later breidde het bedrijf zijn activiteiten uit naar huishoudelijke apparatuur, zoals strijkijzers en vacuümreinigers. In de jaren 80 introduceerde Solis zijn eerste blender, die meteen populair werd vanwege zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Sindsdien heeft Solis meer blendermodellen ontwikkeld, elk met unieke eigenschappen en functies. Laten we eens kijken welke modellen er op dit moment beschikbaar zijn.

Solis blendermodellen

Op dit moment heeft Solis drie verschillende blendermodellen:

1. Solis Power Mixer Pro

De Power Mixer Pro is een krachtige blender met een vermogen van 1200 watt. Het heeft zes snelheden en een pulsstand en wordt geleverd met een 2-liter glazen kan. De mixer heeft ook een handige maatbeker in het deksel en een speciale Smoothie-functie.

2. Solis Silent Blender

De Silent Blender is een stille blender met een vermogen van 850 watt. Het heeft acht snelheidsniveaus en is ontworpen om te werken zonder het vervelende lawaai dat de meeste blenders maken. De blender wordt geleverd met een 2-liter glazen kan en heeft ook een pulseerfunctie en een speciale Ice Crush-functie.

3. Solis Multi Blender

De Multi Blender is een veelzijdige blender met een vermogen van 700 watt. Het heeft vier snelheden en komt met drie verschillende kanmaten: 0,8 liter, 1,5 liter en 2 liter. De blender heeft ook een pulseerfunctie en wordt geleverd met een handige maatbeker.

Welke blender je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeur, budget en behoeften. De Power Mixer Pro is bijvoorbeeld de meest krachtige van de drie, maar ook de duurste. De Silent Blender is geweldig als je op zoek bent naar een stille blender, terwijl de Multi Blender geschikt is als je verschillende kanmaten nodig hebt.

Voordelen van Solis blenders

Er zijn veel voordelen verbonden aan Solis blenders. Hieronder zijn slechts een paar van de belangrijkste.

1. Hoge kwaliteit

Solis blenders zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om lang mee te gaan. Ze hebben ook een garantie van 2 jaar, wat aangeeft dat het bedrijf vertrouwen heeft in de kwaliteit van zijn producten.

2. Veelzijdigheid

Alle Solis blenders zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende recepten en toepassingen. Of je nu smoothies, ijs, soepen of dips wilt maken, een Solis blender kan het allemaal.

3. Grootte en capaciteit

Solis blenders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, waardoor ze geschikt zijn voor elk huishouden, of je nu alleen woont of een groot gezin hebt.

4. Betrouwbaar

Solis is een gerenommeerd bedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Het is een betrouwbare keuze als je op zoek bent naar een kwaliteitsblender die lang meegaat.

Maar zijn er nadelen aan Solis blenders? Ja, er zijn enkele nadelen waar je rekening mee moet houden.

Nadelen van Solis blenders

1. Prijzen

Solis blenders zijn niet goedkoop. Ze behoren tot de duurdere blendermerken op de markt, wat misschien niet geschikt is voor mensen met een beperkt budget.

2. Geen extra accessoires

In tegenstelling tot sommige andere blendermerken, biedt Solis geen extra accessoires aan bij de blender, zoals een hakmolen of extra kanmaten. Dit kan onhandig zijn als je van plan bent om verschillende toepassingen te hebben voor je blender.

Waar kan je Solis blenders kopen?

Solis blenders zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels en online retailers. Je kunt ze vinden bij bijvoorbeeld Fonq.nl of Bol.com.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsblender die lang meegaat en veelzijdig is, dan is Solis zeker een kijkje waard. Met drie verschillende modellen om uit te kiezen, elk met unieke functies en voordelen, is er een Solis blender voor elk huishouden en budget. Houd er wel rekening mee dat Solis blenders aan de duurdere kant zijn en niet worden geleverd met extra accessoires.

Veel gestelde vragen

1. Zijn Solis blenders luidruchtig?

Nee, de Solis Silent Blender is speciaal ontworpen om zonder vervelend lawaai te werken.

2. Kunnen Solis blenders worden gebruikt voor het maken van smoothies?

Ja, alle Solis blenders kunnen worden gebruikt voor het maken van smoothies en hebben zelfs een speciale Smoothie-functie.

3. Welk model Solis blender is het meest krachtig?

De Solis Power Mixer Pro is het meest krachtige model, met een vermogen van 1200 watt.

4. Worden Solis blenders geleverd met garantie?

Ja, alle Solis blenders worden geleverd met een garantie van 2 jaar.

5. Zijn er extra accessoires beschikbaar voor Solis blenders?

Nee, Solis biedt geen extra accessoires aan voor hun blenders.

Solis blenders
Schuiven naar boven