Recirculatie inventum afzuigkappen


Als je geen mogelijkheid hebt om je afzuigkap naar buiten te laten blazen, is een recirculatie afzuigkap een geweldige oplossing. Inventum heeft een breed assortiment aan recirculatie afzuigkappen waaruit je kunt kiezen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Lees verder om alles te weten te komen over de Recirculatie Inventum afzuigkappen!

Wat zijn Recirculatie Inventum afzuigkappen?

Recirculatie Inventum afzuigkappen zijn afzuigkappen die de lucht filteren en terugblazen naar de keuken. In plaats van de lucht te laten ontsnappen via een buis naar buiten, wordt de lucht door een koolstoffilter gehaald. Dit filter absorbeert geuren, vet en ander vuil. De schone lucht wordt vervolgens teruggeblazen naar de keuken.

Waarom zijn ze handig?

Een recirculatie afzuigkap is perfect voor mensen die in een flat of appartement zonder afvoer wonen of voor mensen die hun keuken niet willen verbouwen om een buis naar buiten te plaatsen. Het is ook een uitstekende optie voor mensen die zich zorgen maken over hun energiemaandlasten.

Hoe kies je de juiste Recirculatie Inventum afzuigkap?

Overweeg deze factoren bij het kiezen van de juiste Inventum recirculatie afzuigkap:

1. Prestaties

De prestaties van een afzuigkap worden gemeten in kubieke meter per uur (m³/u). Overweeg hoe sterk uw kookapparatuur is en hoe vaak u kookt.

2. Geluidsniveau

Recirculatie afzuigkappen zijn vaak stiller dan degenen die naar buiten blazen, maar sommige kunnen nog steeds lawaaierig zijn. Controleer het geluidsniveau voordat je je aankoop doet.

3. Formaat

Houd rekening met de grootte van je keuken. Kies een recirculatie Inventum afzuigkap die past bij het formaat van je kookplaat en je keuken.

4. Stijl

Overweeg de stijl van je keuken en kies een recirculatie Inventum afzuigkap die bij je interieur past.

Installatie van Recirculatie Inventum afzuigkappen

Inventum Recirculatie afzuigkappen zijn relatief eenvoudig te installeren. Ze vereisen geen buis naar buiten, dus er is geen breekwerk nodig. In het algemeen worden ze geleverd met een eenvoudige handleiding die je al het nodige vertelt.

Waar de Recirculatie Inventum afzuigkap te plaatsen?

De plaats waar je je afzuigkap plaatst, is cruciaal voor de prestaties. Plaats de afzuigkap zo dicht mogelijk bij de kookplaat en minstens 65 tot 75 centimeter boven de kookplaat.

Onderhoud van Recirculatie Inventum afzuigkappen

Om de levensduur en prestaties van je Recirculatie Inventum afzuigkap te maximaliseren, moet je deze regelmatig schoonmaken. Maak het koolstoffilter om de drie minuten of volgens de richtlijnen van de fabrikant schoon. Gebruik een mild reinigingsmiddel en warm water.

Vervangen van de filters

De koolstoffilter moet om de zes maanden tot een jaar worden vervangen, afhankelijk van hoe vaak je kookt en hoe vervuild de lucht is. Sommige Inventum recirculatie afzuigkappen hebben een indicator die aangeeft wanneer het tijd is om de filter te vervangen.

Conclusie

Een recirculatie Inventum afzuigkap is een geweldige oplossing voor mensen die geen afvoer naar buiten willen of kunnen aanleggen. Kies de juiste grootte, stijl en prestaties die aansluiten bij jouw behoeften en houdt het apparaat schoon om optimaal te presteren.

Veelgestelde vragen over Recirculatie Inventum afzuigkappen

Als je geen mogelijkheid hebt om je afzuigkap naar buiten te laten blazen, is een recirculatie afzuigkap een geweldige oplossing.

Recirculatie Inventum afzuigkappen maken gebruik van een koolstoffilter om de lucht te filteren en terug te blazen naar de keuken.

Het geluidsniveau van Inventum recirculatie afzuigkappen verschilt per model. Controleer het geluidsniveau voordat je tot aankoop overgaat.

Inventum Recirculatie afzuigkappen zijn relatief eenvoudig te installeren en komen met een handleiding. Er is geen buis naar buiten nodig, dus er is geen breekwerk nodig.

Maak het koolstoffilter om de drie minuten of volgens de richtlijnen van de fabrikant schoon en vervang het filter elke zes maanden tot een jaar, afhankelijk van hoe vaak je kookt en hoe vervuild de lucht in je keuken is.

Recirculatie inventum afzuigkappen
Schuiven naar boven