Pkm koelkasten


Als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, dan is de kans groot dat je ook de merknaam Pkm tegenkomt. Dit Duitse merk is al jaren actief in de markt van huishoudelijke apparaten en heeft een uitgebreid assortiment aan koelkasten. Maar wat maakt Pkm koelkasten zo bijzonder en waar moet je op letten bij het kopen van een Pkm koelkast? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Pkm koelkasten!

Het assortiment van Pkm koelkasten

Als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, dan is het fijn om te weten wat voor soorten koelkasten er allemaal zijn. Pkm heeft een uitgebreid assortiment aan koelkasten, waardoor je altijd wel een model kunt vinden dat bij jou past. Hieronder worden een aantal van de meest populaire soorten Pkm koelkasten beschreven:

Inbouw koelkasten

Pkm heeft diverse inbouw koelkasten in het assortiment. Deze koelkasten worden geïntegreerd in het keukenblok, waardoor je een mooi en strak geheel krijgt. Inbouw koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met diverse functies, zoals een vriesvak en/of een NoFrost functie.

Vrijstaande koelkasten

Naast inbouw koelkasten heeft Pkm ook een uitgebreid assortiment aan vrijstaande koelkasten. Deze koelkasten zijn handig als je ze op verschillende plekken in de keuken wilt neerzetten en je niet gebonden wilt zijn aan de keukenopstelling. Vrijstaande koelkasten zijn er in diverse maten en met diverse functies.

Side-by-side koelkasten

Side-by-side koelkasten zijn koelkasten waarbij de vrieskast naast de koelkast zit. Dit geeft een luxe uitstraling en is handig als je veel gebruik maakt van de vriezer. Pkm heeft diverse side-by-side koelkasten in het assortiment, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Pkm koelkast?

Als je een Pkm koelkast wilt kopen, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder worden een aantal belangrijke punten beschreven:

Formaat

Het formaat van de koelkast is een belangrijke factor bij het kopen van een Pkm koelkast. Meet vooraf goed de ruimte op waar de koelkast moet komen te staan en kies een model dat qua formaat past in de ruimte.

Functies

Pkm koelkasten zijn verkrijgbaar met diverse functies, zoals een NoFrost functie, een vriesvak en een alarm bij te hoge temperatuur. Bedenk van tevoren welke functies jij belangrijk vindt en kies een model dat daarbij past.

Energieverbruik

Een koelkast maakt 24 uur per dag gebruik van energie. Het is daarom belangrijk om te kijken naar het energieverbruik van de koelkast. Pkm koelkasten zijn over het algemeen energiezuinig en hebben vaak het energielabel A++ of hoger.

Conclusie

Pkm koelkasten zijn van goede kwaliteit en hebben diverse functies die het gebruik van de koelkast nog gemakkelijker maken. Door goed te kijken naar het formaat, de functies en het energieverbruik, kun je de perfecte Pkm koelkast vinden voor jouw huishouden.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een No Frost en Low Frost koelkast?

Een NoFrost koelkast zorgt ervoor dat er geen ijsvorming ontstaat in de vriezer. Een LowFrost koelkast heeft wel ijsvorming, maar deze hoeft minder vaak ontdooid te worden dan bij een conventionele koelkast.

Kan ik een Pkm koelkast zelf installeren?

Ja, het is mogelijk om een Pkm koelkast zelf te installeren. Het is wel belangrijk om goed de handleiding te lezen en rekening te houden met de plaatselijke regels omtrent installatie.

Kan ik een Pkm koelkast ook laten repareren?

Ja, het is mogelijk om een Pkm koelkast te laten repareren. Hiervoor kun je contact opnemen met de klantenservice van Pkm.

Hoe kan ik mijn Pkm koelkast het beste schoonmaken?

Maak je Pkm koelkast schoon met een mild sopje en een zachte doek. Vergeet hierbij niet om ook de rubbers en rekjes schoon te maken.

Hoeveel jaar garantie krijg ik op een Pkm koelkast?

Op de meeste Pkm koelkasten wordt twee jaar garantie gegeven. Het is wel belangrijk om goed de garantievoorwaarden te lezen.

Pkm koelkasten
Schuiven naar boven