Pelgrim kookplaten


Als je op zoek bent naar kwalitatieve kookapparatuur voor een betaalbare prijs, dan is Pelgrim een merk om rekening mee te houden. Pelgrim biedt een breed scala aan kookplaten die voldoen aan de behoeften van elke huishoudelijke keuken. Of je nu op zoek bent naar een inductiekookplaat, gaskookplaat of een keramische kookplaat, Pelgrim heeft het allemaal. In dit artikel bekijken we enkele van de beste Pelgrim kookplaten en wat ze uniek maakt.

1. Inbouw inductiekookplaat

Pelgrim’s inbouw inductiekookplaat is een uitstekende keuze voor degenen die een modern uiterlijk willen en tegelijkertijd energie willen besparen. Met deze kookplaat kun je meerdere potten of pannen tegelijkertijd verwarmen. Het heeft ook verschillende warmteniveaus en een kinderslot, wat het veilig maakt voor gebruik in huizen met kinderen.

2. Inbouw keramische kookplaat

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare kookplaat, dan is de Pelgrim inbouw keramische kookplaat een goede keuze. Deze kookplaat is uitgerust met vier kookzones die je kunt aanpassen aan jouw kookbehoeften. Het heeft ook een timerfunctie en een kinderslot.

3. Inbouw gaskookplaat

Pelgrim’s inbouw gaskookplaat biedt een snelle en nauwkeurige manier van koken. Het heeft vier branders die je eenvoudig kunt bedienen met de draaiknoppen aan de voorkant van de kookplaat. Het is ook uitgerust met een vonkontsteking en thermokoppelbeveiliging, wat het veilig maakt om te gebruiken.

4. Vrijstaande inductiekookplaat

Als je liever een vrijstaande kookplaat wilt, dan is de Pelgrim vrijstaande inductiekookplaat een goede keuze. Het heeft vier kookzones en is gemakkelijk te verplaatsen. Het heeft ook een timerfunctie en een kinderslot, wat het veilig maakt om te gebruiken.

5. Vrijstaande gasfornuis

Pelgrim’s vrijstaande gasfornuis is perfect voor degenen die van koken houden en een klassieke uitstraling willen. Het heeft vier branders en een oven waarin je verschillende gerechten kunt bereiden. Het is ook uitgerust met een timer en een kijkvenster, zodat je de voortgang van jouw gerecht kunt controleren terwijl het wordt bereid.

6. Inbouw gas-op-glas kookplaat

Pelgrim’s inbouw gas-op-glas kookplaat is perfect voor degenen die een mix van moderne en klassieke esthetiek waarderen. Het heeft vier branders met een glad oppervlak van glas. Dit maakt het gemakkelijk schoon te maken en geeft het een moderne uitstraling.

7. Vrijstaande inductie-kookplaat met afzuiging

Pelgrim’s vrijstaande inductie-kookplaat met afzuiging is perfect voor degenen die ruimte willen besparen en de kookervaring willen verbeteren. Deze kookplaat is uitgerust met een afzuigkap die kan worden ingebouwd in de kookplaat wanneer deze niet wordt gebruikt. Dit zorgt voor een naadloze esthetiek en extra ruimte.

Bent u op zoek naar een betrouwbare kookplaat die jarenlang meegaat, dan is Pelgrim een merk dat u zeker moet overwegen. Pelgrim biedt kookplaten van hoge kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit tegen een betaalbare prijs.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik een Pelgrim kookplaat schoonmaken?
Pelgrim kookplaten hebben een glad oppervlak dat gemakkelijk schoon te maken is. Gebruik een vochtige doek met een zachte reiniger en laat het drogen.

2. Hoeveel jaar garantie biedt Pelgrim op hun kookplaten?
Pelgrim biedt standaard twee jaar garantie op al hun kookplaten.

3. Kan ik een Pelgrim inductiekookplaat gebruiken met mijn huidige pannen?
Controleer of de pan geschikt is voor inductiegebruik door te kijken naar een kleine inductiesymbool onderaan de pan.

4. Wat is het verschil tussen een keramische en inductiekookplaat?
Een keramische kookplaat gebruikt warmtestraling om de pan op te warmen, terwijl inductiekookplaten elektromagnetische energie gebruiken om de pan direct te verwarmen.

5. Zijn Pelgrim kookplaten veilig voor gebruik in huizen met kinderen?
Ja, Pelgrim kookplaten zijn uitgerust met kindersloten en thermokoppelbeveiliging om de veiligheid van jouw gezin te garanderen.

Pelgrim kookplaten
Schuiven naar boven