Pelgrim afzuigkapfilters


Als je een keuken hebt, weet je hoe belangrijk een goede afzuigkap is. Niet alleen helpt het om de stoom en geuren uit je keuken te houden, het zorgt er ook voor dat de lucht in huis schoon blijft. Maar je afzuigkap kan alleen goed werken als het filter schoon is. En als het gaat om afzuigkapfilters, is Pelgrim een van de beste merken op de markt.

Waarom een afzuigkap filter belangrijk is

Voordat we ingaan op de specifieke kenmerken van Pelgrim afzuigkapfilters, laten we kort bespreken waarom een goed filter zo belangrijk is. Ten eerste helpt het filter om de lucht in je keuken schoon te houden door geuren en vetdeeltjes op te vangen. Maar het dient ook als bescherming voor de afzuigkap zelf. Als er te veel vet op het apparaat terechtkomt, kan het de afzuigkap zelfs beschadigen.

De voordelen van Pelgrim afzuigkapfilters

Nu we het belang van een afzuigkap filter hebben besproken, laten we het hebben over de specifieke voordelen van Pelgrim afzuigkapfilters. Een van de kenmerken waarmee Pelgrim zich onderscheidt, is de lange levensduur van hun filters. Deze filters gaan niet alleen langer mee dan die van veel andere merken, maar ze zijn ook wasbaar en herbruikbaar, wat zorgt voor een nog betere waarde voor je geld.

Pelgrim afzuigkapfilters voor verschillende modellen

Pelgrim biedt een groot aantal afzuigkapfilters voor verschillende modellen en apparaten. Het is belangrijk om het juiste filter voor jouw afzuigkap te kiezen, omdat sommige filters speciaal zijn ontworpen voor bepaalde modellen. Als je niet zeker weet welk filter je nodig hebt, kun je contact opnemen met Pelgrim of een van hun dealers.

Pelgrim KF41 Afzuigkapfilter

Een van de populaire filters van Pelgrim is de KF41. Dit filter wordt gebruikt in recirculatie afzuigkappen en kan worden gewassen en hergebruikt. Het heeft een afmeting van 21,2 x 18 cm.

Pelgrim metalen vetfilter 344016

Dit filter is geschikt voor sommige modellen afzuigkappen. Het is gemaakt van metaal en kan worden gewassen en hergebruikt.

Pelgrim Tradition Line filter 345001

Dit filter is speciaal ontworpen voor de Tradition Line afzuigkappen. Het heeft een afmeting van 26 x 29 cm. Het filtert fijnstof en vet.

Waar je Pelgrim afzuigkapfilters kunt kopen

Pelgrim afzuigkapfilters zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten. Je kunt ze bijvoorbeeld vinden bij bouwmarkten zoals Gamma en Praxis. Ook kun je bij Coolblue en Bol.com terecht voor de filters van Pelgrim.

Conclusie

Als het gaat om de luchtfiltratie in je keuken, is een goede afzuigkapfilter van groot belang. Pelgrim afzuigkapfilters bieden een uitstekende kwaliteit en zijn geschikt voor diverse modellen afzuigkappen. Ze gaan lang mee en zijn wasbaar en herbruikbaar. Dit maakt ze niet alleen duurzaam, maar ook een uitstekende investering voor een schoon en gezond thuis.

Veelgestelde vragen

1. Hoe vaak moet ik mijn Pelgrim afzuigkapfilter vervangen?
Pelgrim filters gaan veel langer mee dan de meeste andere filters. Het is raadzaam om de filters ten minste één keer per jaar te vervangen.

2. Zijn Pelgrim afzuigkapfilters geschikt voor elke afzuigkap?
Pelgrim biedt een breed scala aan filters voor verschillende modellen en apparaten. Controleer welke filters passen bij jouw model voordat je ze aanschaft.

3. Hoe kan ik een Pelgrim afzuigkapfilter schoonmaken?
Pelgrim afzuigkapfilters kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met warm water en afwasmiddel. Afspoelen en laten drogen voordat je het filter weer in de afzuigkap plaatst.

4. Is het veilig om Pelgrim filters te wassen en hergebruiken?
Ja, Pelgrim filters zijn wasbaar en herbruikbaar en zijn daarom een ​​duurzamere optie dan filters die moeten worden vervangen.

5. Hoeveel kosten Pelgrim afzuigkapfilters?
De prijs van Pelgrim filters kan variëren afhankelijk van het model en de verkoper. Ze kosten gemiddeld tussen de 10 en 30 euro.

Pelgrim afzuigkapfilters
Schuiven naar boven