Magnetrons ovens best getest door consumentenbond met scharnier onder geen stoomfuncties


Wie op zoek is naar een nieuwe magnetron oven, wil natuurlijk de beste keuze maken. In deze blog hebben we voor jou de beste magnetron ovens op een rijtje gezet die zijn getest door de consumentenbond en zijn voorzien van scharnier, maar geen stoomfuncties hebben. Zo weet je zeker dat je een goede koop doet en kun je binnenkort genieten van heerlijke gerechten die in een handomdraai zijn bereid.

Waarom kiezen voor een magnetronoven met scharnier onder geen stoomfuncties?

Een magnetron oven met scharnier onder geen stoomfuncties zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk voedsel kunt opwarmen, ontdooien en bereiden zonder allerlei ingewikkelde functies die je mogelijk niet eens gebruikt. Bovendien is een scharnier aan de onderkant van de deur handig omdat je zo gemakkelijk bij het voedsel kunt zonder je handen te branden. Een magnetron oven zonder stoomfuncties is bovendien vaak goedkoper dan een model met stoomfuncties en heeft hierdoor een betere prijs-kwaliteitverhouding.

De beste magnetron ovens met scharnier onder geen stoomfuncties

Hieronder vind je een overzicht van de beste magnetron ovens met scharnier onder geen stoomfuncties, volgens de testresultaten van de consumentenbond.

1. Samsung MS23K3515AS/EN

De Samsung MS23K3515AS/EN is als beste getest door de consumentenbond. Het is een solide en goed uitziende magnetron met een inhoud van 23 liter. Hij heeft een makkelijk te reinigen keramische binnenlaag en is eenvoudig te bedienen dankzij de duidelijke en logische bediening.

2. Whirlpool MCP 349 WH

De Whirlpool MCP 349 WH is een mooie en efficiënte magnetron oven met een inhoud van 25 liter. Hij heeft 10 vermogensniveaus en is voorzien van een grillfunctie. Bovendien heeft de magnetron oven een ontdooifunctie die goed werkt. Hij heeft een handige kinderslot dat voorkomt dat kinderen hem per ongeluk inschakelen.

3. Sharp R-971STW

De Sharp R-971STW is een veelzijdige magnetron oven met een inhoud van 40 liter. Hij heeft een handige draaiknopbediening en is voorzien van een grillfunctie, een heteluchtfunctie en een stoomfunctie. De stoomfunctie is echter alleen geschikt voor het ontdooien van voedsel. Hij heeft een handige sensor die het gewicht en het vochtgehalte van het voedsel meet, zodat je altijd perfect bereide gerechten hebt.

4. Bosch HMT72M420

De Bosch HMT72M420 is een stijlvolle magnetron oven met een inhoud van 17 liter. Hij heeft 5 vermogensniveaus en is voorzien van een ontdooifunctie. De magnetron oven heeft een handige geheugenfunctie waarmee je je favoriete instellingen kunt opslaan en hij heeft een duidelijk display waarop alle instellingen en functies worden weergegeven.

Conclusie

Een magnetron oven met scharnier onder geen stoomfuncties is een handig en goedkoop apparaat waarmee je snel en gemakkelijk voedsel kunt opwarmen, ontdooien en bereiden. De Samsung MS23K3515AS/EN, Whirlpool MCP 349 WH, Sharp R-971STW en Bosch HMT72M420 zijn de beste magnetron ovens met scharnier onder geen stoomfuncties, volgens de testresultaten van de consumentenbond. Kies de magnetron oven die het beste bij jouw wensen past en geniet binnenkort van heerlijke gerechten.

Veelgestelde vragen

1. Wat is een magnetron oven?
Een magnetron oven is een keukenapparaat waarmee je voedsel snel kunt opwarmen, ontdooien en bereiden. Het werkt door middel van microgolfstraling die het voedsel verwarmt.

2. Wat is een scharnier onder geen stoomfuncties?
Een scharnier onder geen stoomfuncties is een scharnier aan de onderkant van de deur van de magnetron oven. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij het voedsel kunt zonder je handen te branden. Een magnetron oven zonder stoomfuncties heeft geen functies om stoom te creëren.

3. Waarom is een magnetron oven zonder stoomfuncties beter dan een model met stoomfuncties?
Een magnetron oven zonder stoomfuncties is vaak goedkoper dan een model met stoomfuncties en heeft hierdoor vaak een betere prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn stoomfuncties vaak ingewikkelder in gebruik en zul je deze mogelijk niet eens gebruiken.

4. Wat zijn de voordelen van een magnetron oven?
Een magnetron oven is een handig apparaat waarmee je snel voedsel kunt opwarmen, ontdooien en bereiden. Het bespaart tijd en energie en is daarnaast makkelijk schoon te maken.

5. Welke accessoires zijn handig bij een magnetron oven?
Handige accessoires bij een magnetron oven zijn een stoomschaal, een grillplaat en een bakplaat. Zo kun je nog meer gerechten bereiden met je magnetron oven.

Magnetrons ovens best getest door consumentenbond met scharnier onder geen stoomfuncties
Schuiven naar boven