Liebherr koelkasten van 95 tot 150 cm hoog


Als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, dan is Liebherr een merk dat je zeker in overweging moet nemen. Liebherr is een Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige koelkasten. De koelkasten van Liebherr hebben niet alleen een prachtig design, maar ook innovatieve technologieën en duurzaamheid.

In dit artikel zullen we ons richten op de koelkasten van Liebherr die variëren van 95 tot 150 cm hoog. We zullen kijken naar de verschillende modellen die beschikbaar zijn en hun kenmerken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het kopen van een nieuwe Liebherr koelkast.

Kenmerken van Liebherr koelkasten

Voordat we de verschillende modellen bekijken, laten we eerst kijken naar enkele belangrijke kenmerken van Liebherr koelkasten.

NoFrost technologie

Veel van de Liebherr koelkasten zijn voorzien van NoFrost technologie. Dit betekent dat er geen ijsvorming plaatsvindt in de vriezer, waardoor je niet meer handmatig hoeft te ontdooien. Dit bespaart tijd en energie.

BioFresh technologie

Een ander kenmerk van Liebherr koelkasten is de BioFresh technologie. Dit houdt in dat er speciale lades zijn om groenten en fruit, vis en vlees en zuivelproducten vers te houden. De luchtvochtigheid en temperatuur worden optimaal geregeld, waardoor de producten langer vers blijven en hun smaak en kwaliteit behouden.

Milieuvriendelijk

Liebherr staat bekend om zijn milieuvriendelijke koelkasten. Veel van hun modellen hebben het A++ of hogere energielabel, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn en dus weinig stroom verbruiken.

Modellen van Liebherr koelkasten

Laten we nu kijken naar de verschillende modellen van Liebherr koelkasten van 95 tot 150 cm hoog en hun kenmerken.

Liebherr TP 1724 Comfort

De eerste Liebherr koelkast die we zullen bespreken is de TP 1724 Comfort. Deze koelkast heeft een hoogte van 85 cm en een inhoud van 125 liter. Het heeft een A+++ energielabel en beschikt over NoFrost technologie en BioFresh lades.

Liebherr T 1700

De Liebherr T 1700 is een tafelmodel koelkast met een hoogte van 85 cm. Het heeft een inhoud van 151 liter en beschikt over NoFrost technologie. Dit model heeft een A++ energielabel.

Liebherr TP 1414 Comfort

De Liebherr TP 1414 Comfort is een compacte koelkast met een hoogte van 85 cm. Het heeft een inhoud van 122 liter en beschikt over NoFrost technologie en BioFresh lades. Dit model heeft een A+++ energielabel.

Liebherr IKBP 2360 Premium

De Liebherr IKBP 2360 Premium is een inbouwkoelkast met een hoogte van 122 cm en een inhoud van 202 liter. Het beschikt over de NoFrost technologie en BioFresh lades. Dit model heeft een A+++ energielabel.

Liebherr CNsl 3033 Comfort

De Liebherr CNsl 3033 Comfort is een koel-vriescombinatie met een hoogte van 185 cm en een inhoud van 264 liter voor de koelkast en 94 liter voor de vriezer. Het beschikt over NoFrost technologie en BioFresh lades. Dit model heeft een A+++ energielabel.

Conclusie

Als het gaat om hoogwaardige koelkasten, dan is Liebherr zeker een merk dat het overwegen waard is. Hun koelkasten bieden innovatieve technologieën, zoals NoFrost en BioFresh, waardoor voedsel optimaal vers blijft en energie wordt bespaard. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die variëren van tafelmodel tot inbouwkoelkast en koel-vriescombinatie.

Veelgestelde vragen

1. Wat is het energielabel van de Liebherr TP 1724 Comfort?
A: De Liebherr TP 1724 Comfort heeft een A+++ energielabel.

2. Heeft de Liebherr TP 1414 Comfort NoFrost technologie?
A: Ja, de Liebherr TP 1414 Comfort heeft NoFrost technologie.

3. Hoe hoog is de Liebherr IKBP 2360 Premium?
A: De Liebherr IKBP 2360 Premium heeft een hoogte van 122 cm.

4. Zijn er grotere Liebherr koelkasten beschikbaar?
A: Ja, Liebherr heeft diverse koelkasten met een hoogte van meer dan 150 cm.

5. Waar kan ik Liebherr koelkasten kopen?
A: Liebherr koelkasten zijn verkrijgbaar bij diverse keuken- en witgoedwinkels, evenals online via verschillende websites.

Liebherr koelkasten van 95 tot 150 cm hoog
Schuiven naar boven