Krups espressomachines


Heb je besloten om te investeren in een krachtige en kwalitatieve espressomachine die aan jouw koffie-behoeften voldoet? Dan is een Krups espressomachine wellicht de oplossing. Het merk is bekend en geliefd voor de beste koffiezetapparaten en accessoires in de markt. Maar welke Krups espressomachine is de beste voor jouw gezin? In dit artikel bieden wij je een expert review van verschillende Krups espressomachines en koopgids om je te helpen de ideale aankoop te maken.

Inhoudsopgave

1. Waarom kiezen voor een Krups espressomachine?
2. Soorten Krups espressomachines
– Volautomatische espressomachines
– Halfautomatische espressomachines
3. Functies die essentieel zijn voor espressomachines
– Bonenmaler
– Melkslang/frother
– Capaciteit van de watertank
– Programmeerbare functies
– Aanpassingsmogelijkheden van de koffiesterkte
4. Top Krups espressomachines in 2021
– Krups Evidence Plus Automatic EA891C10
– Krups – Arabica Digital EA817040
– Krups – Espresseria Automatic EA9010
5. Veelgestelde vragen
6. Besluit

Waarom kiezen voor een Krups espressomachine?

Krups is een Duits fabrikant die al meer dan 150 jaar actief is in de productie van huishoudelijke apparaten. Het merk combineert hoogwaardige kwaliteit en innovatietechnologieën om een uitgebreid assortiment espressomachines te bieden dat aan de behoeften van elke koffieliefhebber voldoet. Krups espressomachines zijn ontworpen om de meest perfecte koffie-ervaring te bieden. Het merk heeft zich over de jaren heen steeds bewezen om één van de beste keuzes te zijn op de markt.

Soorten Krups espressomachines

Krups heeft zijn espressomachines onderverdeeld in twee verschillende soorten: volautomatische en halfautomatische espressomachines.

Volautomatische espressomachines

De volautomatische espressomachines zijn ontworpen om het gehele espressopreparaat te automatiseren. Deze machines zijn doorgaans makkelijk in gebruik, snel en bieden consistentie in het zetten van koffie. Ze bevatten bovendien ingebouwde molens welke het mogelijk maken om met versgemalen bonen te werken.

Halfautomatische espressomachines

Halfautomatische espressomachines zijn ideaal voor personen die graag zelf betrokken willen zijn bij het proces van totstandkoming van hun koffie. Deze machines laten je de nodige controle over het bereiden van de espressoshot en laten je handmatig het water door de gemalen koffie persen. Dit komt een lekkere smaak en aroma ten goede.

Functies die essentieel zijn voor espressomachines

Voordat je beslist welke Krups espressomachine bij jou past, is het verstandig om de belangrijkste functies van de machine te overwegen. We bekijken hieronder de belangrijkste functies:

Bonenmaler

Krups espressomachines bevatten vaak een geïntegreerde bonenmaler. Dit maalt de bonen vers waardoor ze nog meer aroma en smaak hebben. Het gemalen koffiepoeder is ook van hoge kwaliteit dan gemalen koffie uit de supermarkt.

Melkslang/frother

Als je graag melkspecialiteiten drinkt, overweeg dan een Krups espressomachine met een melkslang of frother. Hiermee kun je bijvoorbeeld cappuccino’s of latte macchiato’s bereiden.

Capaciteit van de watertank

De capaciteit van de watertank is bepalend voor de hoeveelheid koffie die je per keer kunt bereiden. Als je een groot gezin hebt of veel koffie drinkt, is het daarom aan te raden om voor een Krups espressomachine met een watertank van minstens 1,5 liter of meer te gaan.

Programmeerbare functies

Veel Krups espressomachines hebben programmeerbare functies die het mogelijk maken om de koffiesterkte, warmte, waterhoeveelheid en het aantal koppen te automatiseren. Als je op zoek bent naar een machine die gemakkelijk in gebruik is, let dan op espressomachines met zulke functies.

Aanpassingsmogelijkheden van de koffiesterkte

Als je een fan bent van sterke koffie, moet je op zoek gaan naar een Krups espressomachine met een aanpasbare koffiesterkte. Machines met deze functie laten toe om de hoeveelheid koffiebonen en water naar keuze in te stellen.

Top Krups espressomachines in 2021

1. Krups Evidence Plus Automatic EA891C10

De Krups Evidence Plus Automatic EA891C10 biedt een eenvoudige bediening en programmeerbare functies om de perfecte kop koffie te maken. De machine is snel, zeer efficiënt en maalt zelfs de bonen voor je. Het toestel is ook duurzaam en perfect voor mensen die hoge volumes aan koffie drinken.

2. Krups – Arabica Digital EA817040

De Krups-Arabica Digital EA817040 staat bekend voor de vele functies die het heeft. Dit omvat programmeerbare mogelijkheden en een bonenmaler. Bovendien is het een stijlvolle toevoeging aan elke keuken en is het toestel makkelijk in gebruik.

3. Krups – Espresseria Automatic EA9010

Ben je op zoek naar een espressomachine vergelijkbaar met de ervaring van een echte barista? Dan is de Krups-Espresseria Automatic EA9010 ongetwijfeld de beste optie voor jou. Het apparaat heeft een elegante en stijlvolle afwerking en biedt tal van aanpassingsmogelijkheden.

Veelgestelde vragen

1. Moeten Krups espressomachines worden onderhouden?
2. Hoeveel kost een Krups espressomachine?
3. Welke Krups espressomachine is de beste voor mijn gezin?
4. Kan ik de dranktemperatuur op Krups espressomachines instellen?
5. Moet ik de Krups espressomachine regelmatig reinigen?

Besluit

Nu je meer te weten bent gekomen over de verschillende Krups espressomachines en de belangrijke functies die deze kenmerken, hopen we dat je in staat bent om de juiste keuze te maken en jouw perfecte kop koffie thuis te maken. Elk van de besproken machines is van topkwaliteit, dus aarzel niet om de machine te kiezen die aan jouw wensen en koffiebehoeften voldoet.

Krups espressomachines
Schuiven naar boven