Inventum vriezers


Ben je op zoek naar een betrouwbare vriezer van hoge kwaliteit? Dan is het merk Inventum zeker een goede keuze! Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn innovatieve technologie en duurzame producten. In dit artikel laten we je de topmodellen van Inventum zien in 2021 en vertellen we waarom deze vriezers zo populair zijn.

Voordelen van een Inventum vriezer

Een Inventum vriezer is een van de meest betrouwbare apparaten op de markt. Hieronder vind je enkele voordelen:

Energiezuinig

Inventum vriezers zijn zeer energiezuinig, wat betekent dat ze weinig stroom verbruiken en je geld besparen op je energierekening.

Bewaaradvies

Inventum vriezers hebben verschillende bewaaradviezen, die je helpen om voedsel op de juiste manier te bewaren. Hierdoor blijft het eten langer vers en smaakvol.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp zijn Inventum vriezers gemakkelijk te bedienen. Ze hebben intuïtieve bedieningspanelen en zijn eenvoudig te reinigen.

Top Inventum Vriezers van 2021

Nu we de voordelen hebben genoemd, laten we eens kijken naar enkele topmodellen van Inventum vriezers van 2021:

Inventum CVR500

De Inventum CVR500 is een compacte, maar ruime vriezer. Met 3 lades en een inhoud van 68 liter is het een ideale keuze voor kleinere huishoudens. Door de A+++ energieklasse verbruikt hij heel weinig energie en is hij bijzonder zuinig in gebruik.

Inventum GF431S

De Inventum GF431S heeft een inhoud van 173 liter en is hierdoor een van de grotere vriezers in het assortiment. De vriezer is voorzien van 5 lades en heeft een zeer laag geluidsniveau. Deze vriezer heeft energieklasse A++ en is daarmee energiezuinig.

Inventum CVR800

De Inventum CVR800 is een ruime vriezer met een inhoud van 80 liter en 4 lades. Dankzij de A++ energieklasse is hij erg zuinig in gebruik en zijn de producten goed beschermd tegen bevriezing en verdamping.

Koopgids voor Inventum vriezers

Wanneer je een nieuwe vriezer aanschaft, wil je graag weten waar je op moet letten. Hieronder vind je enkele punten waar je aan moet denken bij de aanschaf van een Inventum vriezer:

Inhoud

De inhoud van de vriezer is belangrijk. Denk na over het aantal personen in je huishouden voordat je je keuze maakt.

Energieklasse

Een A++ of A+++ energieklasse betekent dat je vriezer energiezuinig is en dit betekent een lagere energierekening. Kijk daarom uit welke energieklasse past bij jullie behoefte.

No Frost systeem

Een No Frost systeem is handig omdat hiermee het ontdooien van de vriezer niet nodig is en dus minder onderhoud nodig heeft.

Tips voor het onderhouden van je Inventum vriezer

Hieronder vind je enkele handige tips om je Inventum vriezer schoon en in topconditie te houden:

Plaatsing

Zorg dat je de vriezer op de juiste plek zet. De ideale temperatuur voor het goed functioneren van de vriezer is tussen de 0 en 10 graden. Zet de vriezer op een koele plek uit de zon.

Regelmatig ontdooien

Hoewel de meeste Inventum vriezers een No Frost systeem hebben, is het nog steeds nodig om de vriezer minimaal één keer per jaar te ontdooien. Hierdoor zorg je ervoor dat de vriezer optimaal blijft werken en er geen ijsvorming op de wanden komt.

Conclusie

Een Inventum vriezer is een betrouwbare keuze voor de bewaring van je voedsel. Met verschillende modellen met handige functies, is er voor elk huishouden een passende vriezer. Door het energiezuinige ontwerp bespaar je geld en door de handige bewaaradviezen blijft je voedsel langer vers. Kies de perfecte Inventum vriezer die bij je past en geniet van de voordelen die het merk te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Inventum vriezers

1. Kan ik de deur van mijn Inventum vriezer omkeren?

Ja, de deur van sommige Inventum modellen kan worden omgezet. Raadpleeg de handleiding of neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

2. Kan ik mijn Inventum vriezer buiten zetten?

Nee, het wordt niet aangeraden om een Inventum vriezer buiten te plaatsen vanwege temperatuurverschillen en vocht.

3. Hoe kan ik mijn Inventum vriezer ontdooien?

Schakel de vriezer uit en verplaats het bevroren voedsel naar een andere vriezer of koeler. Laat de vriezer vervolgens ontdooien en verwijder eventueel ijsresten met een zachte doek.

4. Hoe kan ik mijn Inventum vriezer reinigen?

Maak de vriezer regelmatig schoon met een zachte doek en warm water. Gebruik nooit schuurmiddelen of chemicaliën om de vriezer schoon te maken.

5. Kan ik mijn Inventum vriezer in de schuur plaatsen?

Het is raadzaam om de vriezer niet in de schuur te plaatsen vanwege mogelijke temperatuurverschillen. Als je dit toch moet doen, zorg dan voor isolatie en controleer de omgevingstemperatuur regelmatig.

Inventum vriezers
Schuiven naar boven