Inventum koelkasten


In het brede scala aan koelkastmerken die beschikbaar zijn op de markt, is Inventum een van de merken die bekend staat om zijn betaalbare en betrouwbare koelkasten. Het Nederlandse bedrijf is al meer dan 110 jaar actief en heeft een goede reputatie opgebouwd als leverancier van kwalitatieve huishoudelijke producten. Inventum biedt een ruim assortiment aan koelkasten, van tafelmodel koelkasten tot Amerikaanse koelkasten, die geschikt zijn voor elk type gebruiker.

Geschiedenis van Inventum koelkasten

Inventum werd opgericht in 1908 in Arnhem als International General Electric Company en was oorspronkelijk een fabrikant van gloeilampen. Later breidde het bedrijf zijn assortiment uit tot andere huishoudelijke apparaten. In de jaren ’60 introduceerde Inventum zijn eerste koelkast, wat het begin was van het assortiment aan koelkasten tot op de dag van vandaag.

Assortiment Inventum koelkasten

Inventum biedt verschillende soorten koelkasten: tafelmodel, koel-vriescombinaties, Amerikaanse koelkasten en wijnkoelers. Hieronder worden de verschillende soorten koelkasten van Inventum beschreven:

Tafelmodel koelkasten

De tafelmodel koelkasten van Inventum zijn ideaal voor kleine huishoudens of als extra koelkast. Ze hebben een hoogte van 85 cm of minder en hebben beperkte opbergruimte. Toch zijn ze groot genoeg om je dagelijkse boodschappen en etenswaren koel te houden.

Koel-vriescombinaties

Inventum biedt ook koel-vriescombinaties, wat het meest voorkomende soort koelkast is. Deze apparaten hebben een koelgedeelte aan de bovenkant en een vriesgedeelte aan de onderkant. Ze variëren in grootte en indeling, afhankelijk van het model.

Amerikaanse koelkasten

Voor grote huishoudens en mensen die graag veel voorraad in huis hebben, heeft Inventum de Amerikaanse koelkasten in het assortiment. Deze koelkasten hebben twee deuren en bieden veel opslagruimte.

Wijnkoelers

Inventum biedt ook een assortiment aan wijnkoelers voor wijnliefhebbers. Deze koelers zijn vaak smaller en bieden voldoende ruimte voor verschillende flessen wijn, met verschillende temperaturen afhankelijk van de wijnsoort.

Kenmerken van Inventum koelkasten

Of je nu een tafelmodel koelkast of een Amerikaanse koelkast koopt, je zult altijd kunnen rekenen op de volgende kenmerken van Inventum koelkasten:

Energiezuinigheid

Inventum maakt gebruik van modernere technologieën om zijn koelkasten energiezuiniger te maken. Een goed voorbeeld hiervan is de toepassing van ledverlichting in de koelkasten, wat energie bespaart in vergelijking met standaard gloeilampen.

Duurzaamheid

Het merk streeft ernaar om duurzame huishoudelijke apparaten te produceren en gebruikt daarom milieuvriendelijke materialen die recyclebaar zijn.

Betaalbare prijs

Inventum koelkasten staan bekend om hun betaalbare prijzen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of prestaties van het product.

Garantie

Alle Inventum koelkasten hebben minstens twee jaar garantie, waarmee het merk vertrouwen uitstraalt in zijn eigen producten.

Waar te koop

Inventum koelkasten zijn verkrijgbaar bij verschillende grote winkels en webshops, evenals bij lokale retailers. Het merk is in vele landen actief en blijft groeien.

Conclusie

Inventum biedt betaalbare koelkasten van hoge kwaliteit die voldoen aan de behoeften van elk huishouden. Het merk is gericht op duurzaamheid en energiezuinigheid, en biedt twee jaar garantie op al zijn producten. Of je nu op zoek bent naar een tafelmodel koelkast of een Amerikaanse koelkast, Inventum heeft het in huis.

Veelgestelde vragen

1. Zijn Inventum koelkasten energiezuinig?

Ja, Inventum koelkasten maken gebruik van moderne technologieën om hun koelkasten energiezuiniger te maken, bijvoorbeeld door het gebruik van ledverlichting in plaats van gloeilampen.

2. Biedt Inventum ook wijnkoelers aan?

Ja, Inventum biedt een assortiment aan wijnkoelers voor wijnliefhebbers. Deze koelers zijn vaak smaller en bieden voldoende ruimte voor verschillende flessen wijn, met verschillende temperaturen afhankelijk van de wijnsoort.

3. Waar kan ik Inventum koelkasten kopen?

Inventum koelkasten zijn verkrijgbaar bij verschillende grote winkels en webshops, evenals bij lokale retailers. Het merk is in vele landen actief en blijft groeien.

4. Hoe lang is de garantieperiode van Inventum koelkasten?

Alle Inventum koelkasten hebben minstens twee jaar garantie.

5. Welk soort koelkast is het beste voor mij?

Dat hangt af van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Heb je weinig ruimte of wil je een extra koelkast? Dan is een tafelmodel koelkast geschikt. Voor grote huishoudens is een Amerikaanse koelkast aan te raden. En als je een middenweg zoekt is een koel-vriescombinatie een goede optie.

Inventum koelkasten
Schuiven naar boven