Inbouw vaatwassers met bediening via app


Vaatwassers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze keukens. Met de komst van slimme technologie wordt het bedienen van huishoudelijke apparaten ook steeds makkelijker. Dit geldt ook voor vaatwassers, die tegenwoordig te bedienen zijn via een app op je smartphone. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over inbouw vaatwassers met bediening via app.

Voordelen van inbouw vaatwassers met bediening via app

Wassen op afstand

Met een inbouw vaatwasser met bediening via app kun je op afstand de vaatwasser starten en de voortgang van het programma volgen. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit je werk de vaatwasser starten, zodat de schone vaat klaarstaat wanneer je thuiskomt.

Besparen op energie en water

Dankzij de mogelijkheid om de vaatwasser op afstand te bedienen, kun je energie besparen. Als je bijvoorbeeld het starten van het programma uitstelt tot een tijd waarop de energietarieven lager zijn, kun je besparen op je energierekening. Ook kun je het water- en energieverbruik verlagen door te kiezen voor een programma dat minder water en energie verbruikt.

Optie voor extra reiniging

Sommige inbouw vaatwassers met bediening via app bieden de mogelijkheid om een extra reinigingsprogramma te kiezen. Door deze optie te kiezen wordt de vaat extra grondig gereinigd en ben je verzekerd van een schone vaat.

Waar op te letten bij het kopen van een inbouw vaatwasser met bediening via app

Compatibiliteit met smartphone

Als je een inbouw vaatwasser met bediening via app wilt kopen, is het belangrijk om te controleren of de app compatibel is met je smartphone. Niet alle merken werken namelijk met alle smartphones.

Mogelijkheid voor updates

Het is ook belangrijk om te kijken of de app kan worden geüpdatet. Dit is belangrijk om de veiligheid van de app te waarborgen en eventuele fouten of bugs op te lossen.

Kosten

Inbouw vaatwassers met bediening via app zijn over het algemeen duurder dan vaatwassers zonder deze functie. Daarom is het belangrijk om te kijken of deze investering zich terugverdient in besparingen op water- en energieverbruik.

De beste inbouw vaatwassers met bediening via app

BOSCH SMV88TX36N

De BOSCH SMV88TX36N is een van de beste inbouw vaatwassers met bediening via app. Deze vaatwasser heeft een capaciteit voor 14 couverts en is voorzien van een AquaSensor en een Zeolith droogsysteem.

SIEMENS SN878X36TE

De SIEMENS SN878X36TE is ook een uitstekende keuze voor een inbouw vaatwasser met bediening via app. Deze vaatwasser heeft een capaciteit voor 14 couverts en is voorzien van Zeolith droogsysteem en een varioSpeedPlus functie.

MIELE G 6835 SCi XXL

De MIELE G 6835 SCi XXL is ook een goede optie als je op zoek bent naar een inbouw vaatwasser met bediening via app. Deze vaatwasser heeft een capaciteit voor 14 couverts en is voorzien van een ComfortClose deursluiting en een EcoPower-technologie voor minder water- en energieverbruik.

Conclusie

Een inbouw vaatwasser met bediening via app biedt tal van voordelen, zoals wassen op afstand en besparen op water- en energieverbruik. Het is wel belangrijk om te kijken naar de compatibiliteit met je smartphone, de mogelijkheid om up te daten en de kosten. De BOSCH SMV88TX36N, SIEMENS SN878X36TE en MIELE G 6835 SCi XXL zijn de beste inbouw vaatwassers met bediening via app op de markt.

Veelgestelde vragen

1. Werken inbouw vaatwassers met bediening via app met alle smartphones?

Nee, niet alle merken werken met alle smartphones. Het is belangrijk om de compatibiliteit van de app met je smartphone te controleren voordat je een inbouw vaatwasser met bediening via app aanschaft.

2. Kun je het wassen op afstand ook pauzeren of onderbreken?

Ja, bij sommige inbouw vaatwassers met bediening via app kun je het programma ook pauzeren of onderbreken.

3. Zijn inbouw vaatwassers met bediening via app duurder dan vaatwassers zonder deze functie?

Ja, over het algemeen zijn inbouw vaatwassers met bediening via app duurder dan vaatwassers zonder deze functie.

4. Kun je ook besparen op energie- en waterverbruik met een inbouw vaatwasser zonder bediening via app?

Ja, ook bij een inbouw vaatwasser zonder bediening via app kun je besparen op energie- en waterverbruik. Kies bijvoorbeeld voor een programma met een lagere temperatuur en verkort de wastijd.

5. Is de app te downloaden via de app store?

Ja, de meeste inbouw vaatwassers met bediening via app hebben een app die te downloaden is via de app store. Het is altijd belangrijk om de app te downloaden van een betrouwbare bron.

Inbouw vaatwassers met bediening via app
Schuiven naar boven