Inbouw magnetrons met inbouwhoogte van 38 cm


Wanneer je op zoek bent naar een inbouw magnetron, is het belangrijk om te weten wat voor afmetingen je nodig hebt. Als je op zoek bent naar inbouw magnetrons met een inbouwhoogte van 38 cm, zijn er verschillende opties beschikbaar. In dit artikel behandelen we de verschillende merken en modellen van inbouw magnetrons met een inbouwhoogte van 38 cm.

Overzicht

1. Inbouwmagnetron van Bosch: CFA634GS1
2. Inbouwmagnetron van Siemens: CM633GBS1
3. Inbouwmagnetron van AEG: MSB2547DM
4. Inbouwmagnetron van Whirlpool: AMW 836/IXL
5. Inbouwmagnetron van Samsung: NQ50K5130BS

Bosch CFA634GS1

De Bosch CFA634GS1 is een inbouw magnetron met een inbouwhoogte van 38 cm. Deze magnetron heeft een vermogen van 900 watt en een inhoud van 36 liter. Hij is uitgerust met verschillende functies zoals een grill, hete lucht en stoom. Daarnaast heeft deze magnetron ook automatische programma’s om het koken nog gemakkelijker te maken.

Siemens CM633GBS1

De Siemens CM633GBS1 is ook een inbouw magnetron met een inbouwhoogte van 38 cm. Deze magnetron heeft een vermogen van 1000 watt en een inhoud van 45 liter. Hij is uitgerust met verschillende functies zoals een grill, hete lucht en stoom. Daarnaast heeft hij ook een handige automatische programma- en ontdooifunctie.

AEG MSB2547DM

De AEG MSB2547DM is een inbouw magnetron met een inbouwhoogte van 38 cm. Deze magnetron heeft een vermogen van 900 watt en een inhoud van 25 liter. Hij is uitgerust met verschillende functies, zoals een grill en hete lucht. Hij heeft ook automatische programma’s voor het bakken van pizza’s en het bereiden van vlees.

Whirlpool AMW 836/IXL

De Whirlpool AMW 836/IXL is een inbouw magnetron met een inbouwhoogte van 38 cm. Deze magnetron heeft een vermogen van 900 watt en een inhoud van 40 liter. Hij is uitgerust met verschillende functies zoals een grill, hete lucht en stoom. Hij heeft ook automatische programma’s en ontdooifuncties.

Samsung NQ50K5130BS

De Samsung NQ50K5130BS is een inbouw magnetron met een inbouwhoogte van 38 cm. Deze magnetron heeft een vermogen van 900 watt en een inhoud van 50 liter. Hij is uitgerust met verschillende functies zoals een grill, hete lucht en stoom. Hij heeft ook automatische programma’s, een ontdooifunctie en een handige zelfreinigende functie.

Conclusie

Er zijn verschillende merken en modellen beschikbaar als je op zoek bent naar een inbouw magnetron met een inbouwhoogte van 38 cm. De Bosch CFA634GS1, Siemens CM633GBS1, AEG MSB2547DM, Whirlpool AMW 836/IXL en Samsung NQ50K5130BS zijn allen goede opties afhankelijk van jouw behoeften.

Veelgestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen een inbouw magnetron en een gewone magnetron?
A: Een inbouw magnetron wordt in een kast ingebouwd en is daarom niet zichtbaar in de keuken. Een gewone magnetron wordt gewoon op een aanrecht geplaatst.

2. Kan ik een inbouw magnetron zelf installeren?
A: Het installeren van een inbouw magnetron is meestal vrij eenvoudig, maar het is wel belangrijk om de instructies te volgen en voorzichtig en veilig te werk te gaan.

3. Kan ik een inbouw magnetron gebruiken als oven?
A: Ja, de meeste inbouw magnetrons hebben een hete lucht functie waarmee je de magnetron kunt gebruiken als oven.

4. Zijn inbouw magnetrons duurder dan gewone magnetrons?
A: Over het algemeen zijn inbouw magnetrons duurder dan gewone magnetrons vanwege hun speciale afmetingen en functies.

5. Moet ik een inbouw magnetron van hetzelfde merk als mijn oven kiezen?
A: Nee, je kunt een inbouw magnetron kiezen van een ander merk dan je oven als hij past in de afmetingen van je keukenmeubelen.

Inbouw magnetrons met inbouwhoogte van 38 cm
Schuiven naar boven