Inbouw kookplaten voor nis van 49 cm diep voor nisbreedte van 56 cm


In deze tijd van compacte woningen en kleine keukens kan het vinden van de juiste kookplaat voor de beschikbare ruimte een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er inbouw kookplaten beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor nissen van 49 cm diep en een nisbreedte van 56 cm. In dit artikel zullen we enkele van de beste inbouw kookplaten voor deze afmetingen behandelen en u helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

#1 – Bosch PIE675N14E Serie 8 – Inductiekookplaat

De Bosch PIE675N14E Serie 8 is een 60 cm brede inductiekookplaat die perfect past in een nis van 49 cm diep en 56 cm breed. Met een vermogen van maximaal 7400 watt en 5 kookzones is deze kookplaat ideaal voor een keuken met meerdere kookzones. De kookplaat heeft ook een slimme functie genaamd PerfectFry die voorkomt dat uw eten verbrandt.

#2 – Siemens ET645HN17E – Keramische kookplaat

De Siemens ET645HN17E is een betaalbare optie voor degenen die op zoek zijn naar een keramische kookplaat. Deze inbouw kookplaat heeft 4 kookzones en een vermogen van maximaal 6600 watt. Het heeft ook een timerfunctie en een pauze-knop waardoor u meer controle heeft over wat u kookt.

#3 – AEG IKE85431XB – Inductiekookplaat

De AEG IKE85431XB is een innovatieve inductiekookplaat met een unieke brugfunctie waarmee u twee kookzones kunt combineren tot één grote kookzone. Dit is ideaal voor grotere pannen en braadsledes. De kookplaat heeft ook een Hob2Hood-functie waarmee de afzuigkap automatisch wordt aangezet wanneer u begint te koken.

#4 – Smeg SE264TD – Keramische kookplaat

De Smeg SE264TD is een stijlvolle keramische kookplaat met 4 kookzones en een vermogen van 6500 watt. De kookplaat heeft een timerfunctie en een pauze-knop zodat u meer controle heeft over uw kookproces. Het heeft ook een restwarmte-indicator die u laat weten welke kookzone nog steeds warm is.

#5 – Zanussi ZEV6240FBA – Keramische kookplaat

De Zanussi ZEV6240FBA is een compacte keramische kookplaat met 4 kookzones en een vermogen van 6500 watt. Het heeft een gebruiksvriendelijke knopbediening en is zeer gemakkelijk schoon te maken dankzij het gladde oppervlak. Het heeft ook een restwarmte-indicator die aangeeft wanneer een kookzone nog warm is.

#6 – Etna T106VRVSA – Gaskookplaat

De Etna T106VRVSA is een robuuste gaskookplaat met 4 pitten en een vermogen van 7000 watt. Het heeft ook een wokbrander voor extra krachtige verhitting en is geëmailleerd voor optimale duurzaamheid en veiligheid. De kookplaat heeft bovendien een automatische vonkontsteking en thermokoppelbeveiliging waardoor de veiligheid is gewaarborgd.

#7 – Pelgrim PKK085V – Keramische kookplaat

De Pelgrim PKK085V is een keramische kookplaat met 4 kookzones en een vermogen van 6400 watt. Het heeft een modern touch control bedieningspaneel dat zeer gebruiksvriendelijk is en biedt een kinderslot om te voorkomen dat kinderen ongewenst wijzigingen aanbrengen.

#8 – Beko HIC64502T – Keramische kookplaat

De Beko HIC64502T is een betaalbare keramische kookplaat met 4 kookzones en een vermogen van 7200 watt. Het heeft een modern design en beschikt over touch control bediening. Het is een goede keuze voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke kookplaat.

#9 – Whirlpool ACM 932 BA – Inductiekookplaat

De Whirlpool ACM 932 BA is een eenvoudige, maar effectieve inductiekookplaat met 4 kookzones en een vermogen van 7200 watt. Het heeft een intuïtieve draaiknopbediening en restwarmte-indicatoren om aan te geven welke kookzone nog steeds warmte afgeeft.

#10 – Indesit VR932X – Keramische kookplaat

De Indesit VR932X is een stijlvolle en betaalbare keramische kookplaat met 4 kookzones en een vermogen van 6400 watt. Het beschikt over een eenvoudige bediening en is zeer gemakkelijk schoon te maken. Hoewel dit een basis kookplaat is, biedt het toch alles wat u nodig heeft voor een goede kookervaring.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een inbouw kookplaat voor een nis van 49 cm diep en 56 cm breed, zijn er tal van opties beschikbaar. Het is belangrijk om te overwegen wat voor soort kookervaring u wilt hebben en welke functies u nodig heeft voordat u een keuze maakt. Met deze 10 kookplaten heeft u in ieder geval volop keuze.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik een 60 cm inbouw kookplaat plaatsen in een nis van 56 cm breed?
Ja, de kookplaat past prima in de nis, maar er zullen wel openingen blijven tussen de kookplaat en het aanrechtblad.

2. Is een inductiekookplaat veiliger dan andere soorten kookplaten?
Ja, inductiekookplaten zijn over het algemeen veiliger dan keramische en gaskookplaten omdat ze minder warm worden en geen open vuur hebben.

3. Moet ik een 220V of 380V inductiekookplaat kiezen?
Dit hangt af van het vermogen van de kookplaat en de beschikbare aansluiting in uw keuken. Raadpleeg een elektricien om te bepalen welke spanning u nodig heeft.

4. Moet ik rekening houden met de grootte van mijn pannen bij het kiezen van een kookplaat?
Ja, het is belangrijk om een kookplaat te kiezen met voldoende ruimte voor uw grootste pan, zodat u efficiënt kunt koken.

5. Hoe kan ik mijn inbouw kookplaat het beste schoonmaken?
Raadpleeg de handleiding van uw kookplaat voor de beste manier van reinigen. Over het algemeen zijn keramische en inductiekookplaten eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel.

Inbouw kookplaten voor nis van 49 cm diep voor nisbreedte van 56 cm
Schuiven naar boven