Everlast bokshandschoenen


Bokshandschoenen zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting voor elke bokser, of je nu net begint met trainen of al jaren ervaring hebt. Everlast is een van de bekendste merken in de bokswereld en hun bokshandschoenen worden door veel professionals en amateurs gebruikt. In dit artikel delen we alles wat je moet weten over Everlast bokshandschoenen.

Wat zijn Everlast bokshandschoenen?

Everlast bokshandschoenen zijn handschoenen die speciaal zijn ontworpen om te worden gebruikt tijdens het boksen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden de nodige bescherming en ondersteuning voor je handen en polsen tijdens het slaan.

Verschillende soorten Everlast bokshandschoenen

Everlast biedt verschillende soorten bokshandschoenen aan, elk ontworpen voor specifieke behoeften en doeleinden. Hier zijn enkele van de meest voorkomende Everlast bokshandschoenen:

Training Gloves

Everlast Training Gloves zijn ontworpen voor algemeen gebruik en zijn perfect voor zowel training als sparren. Ze bieden de nodige bescherming voor je handen en polsen en hebben een verstelbare sluiting voor een perfecte pasvorm.

Sparring Gloves

Everlast Sparring Gloves zijn ontworpen voor intensieve trainingssessies en gevechten. Ze bieden extra bescherming en zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze hebben ook een ergonomisch ontwerp voor optimaal comfort.

MMA Gloves

Everlast MMA Gloves zijn ontworpen voor vechtsporten zoals Mixed Martial Arts (MMA) en bieden bescherming voor zowel de handen als de vingers. Ze hebben een open duim- en vingertopontwerp voor een betere grip en bewegingsvrijheid.

Bag Gloves

Everlast Bag Gloves zijn ontworpen voor gebruik op bokszakken en pads. Ze bieden extra bescherming en zijn lichter in gewicht dan andere bokshandschoenen. Ze hebben ook een ventilatiesysteem om je handen koel te houden tijdens de training.

Waarom kiezen voor Everlast bokshandschoenen?

Everlast bokshandschoenen zijn ontworpen door professionals en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om te zorgen voor maximale bescherming en ondersteuning. Ze hebben ook een stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Bovendien biedt Everlast een ruime keuze aan bokshandschoenen voor verschillende behoeften en budgetten.

Hoe kies je de juiste Everlast bokshandschoenen?

Bij het kiezen van Everlast bokshandschoenen is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals het niveau van de bokser, het type training en de gewenste pasvorm. Hier zijn enkele tips om de juiste Everlast bokshandschoenen te kiezen:

– Kies de juiste maat op basis van je gewicht en lengte.
– Kies het juiste type op basis van het type training en het doel.
– Controleer het materiaal en de kwaliteit van de handschoen.
– Zorg ervoor dat de handschoen een goede pasvorm heeft om blessures te voorkomen.

Hoe onderhoud je Everlast bokshandschoenen?

Om de levensduur van je Everlast bokshandschoenen te verlengen is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hier zijn enkele tips om je bokshandschoenen schoon en droog te houden:

– Bewaar je bokshandschoenen op een droge en koele plaats.
– Veeg de handschoenen schoon met een vochtige doek na elke training.
– Gebruik handschoendrogers om vocht en geur te verminderen.
– Was de handschoenen indien nodig met lauwwarm water en milde zeep.

Conclusie

Everlast bokshandschoenen zijn een betrouwbare keuze voor zowel professionele als amateur boksers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende types en designs om te voldoen aan de behoeften van verschillende boksers. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardig materiaal om maximale bescherming en ondersteuning te bieden. Het is echter belangrijk om de juiste maat, pasvorm en onderhoud te kiezen om optimaal te kunnen presteren.

Veelgestelde vragen

1. Zijn Everlast bokshandschoenen geschikt voor beginners?
Ja, Everlast bokshandschoenen zijn geschikt voor zowel beginners als professionals. Het is echter belangrijk om de juiste maat en pasvorm te kiezen voor optimaal comfort en bescherming.

2. Kan ik Everlast bokshandschoenen wassen in de wasmachine?
Nee, het wordt niet aanbevolen om Everlast bokshandschoenen in de wasmachine te wassen. Het beste kun je ze met de hand wassen voor optimale reiniging.

3. Kan ik Everlast bokshandschoenen gebruiken voor andere vechtsporten dan boksen?
Ja, sommige Everlast bokshandschoenen, zoals de MMA-handschoenen, zijn geschikt voor verschillende vechtsporten. Controleer echter altijd of de handschoenen geschikt zijn voor het type training dat je gaat doen.

4. Hoeveel kost een paar Everlast bokshandschoenen?
De kosten van Everlast bokshandschoenen variëren afhankelijk van het type en de kwaliteit van de handschoen. Gemiddeld kost een paar handschoenen tussen de € 20 en € 100.

5. Hoe kan ik de levensduur van mijn Everlast bokshandschoenen verlengen?
Om de levensduur van je Everlast bokshandschoenen te verlengen, is het belangrijk om ze schoon en droog te houden na gebruik. Bewaar ze ook op een koele en droge plaats en zorg ervoor dat je de juiste maat en pasvorm kiest.

Everlast bokshandschoenen
Schuiven naar boven