Etna inbouw kookplaten van 60 cm breed


Als je een keuken gaat ontwerpen, is er één ding dat je absoluut nodig hebt: een kookplaat. En als je op zoek bent naar een inbouw kookplaat van 60 cm breed, dan is het merk Etna zeker het overwegen waard. In dit artikel bespreken we wat een Etna inbouw kookplaat is, de voordelen ervan, en welke modellen beschikbaar zijn.

Wat is een Etna inbouw kookplaat?

Etna is een merk dat gespecialiseerd is in keukenapparatuur, waaronder kookplaten. Een inbouw kookplaat is er een die in het aanrecht wordt geïnstalleerd en een naadloze uitstraling heeft. Etna inbouw kookplaten van 60 cm breed zijn perfect voor kleinere keukens, waarin de ruimte om te koken beperkt is.

De voordelen van een Etna inbouw kookplaat

Er zijn veel voordelen aan een Etna inbouw kookplaat van 60 cm breed, waaronder:

– Ruimtebesparend ontwerp: De kookplaat neemt geen extra ruimte in, omdat deze in het aanrecht is ingebouwd.

– Potentieel voor meer kookruimte: Als je een kookplaat hebt die oppervlakte neemt, zoals een vrijstaande kookplaat, dan mis je waardevolle ruimte op je aanrecht.

– Naadloze uitstraling: De Etna inbouw kookplaat past perfect bij de rest van je keuken dankzij het naadloze ontwerp.

– Eenvoudig schoon te maken: Aangezien de kookplaat gelijk is met het aanrecht, is hij eenvoudig schoon te maken.

Beschikbare modellen van Etna inbouw kookplaten van 60 cm breed

Etna biedt een breed scala aan inbouw kookplaten van 60 cm breed. Hieronder zijn enkele van de meest populaire modellen:

Etna T106HRVSA

Deze kookplaat heeft 4 gaspitten en is voorzien van pandragers van gietijzer. Het ontwerp is van roestvrij staal en de bedieningsknoppen zijn draaibaar.

Etna KGI258WIT

Deze kookplaat heeft 4 gaspitten en beschikt over een extra sterke wokbrander. Het is voorzien van pandragers van emaille en is afgewerkt in een witte kleur.

Etna TEH1664RVSA

Deze kookplaat heeft 4 zones en een elektrische oven. Het heeft ook pandragers van gietijzer en een timerfunctie.

Hoe kies je de beste Etna inbouw kookplaat van 60 cm breed voor jouw keuken?

Bij het kiezen van een Etna inbouw kookplaat van 60 cm breed, zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden. Ten eerste moet je bepalen of je een gas- of elektrische kookplaat wilt. Daarnaast is de positie van de bedieningsknoppen belangrijk, vooral als je kleine kinderen hebt. Houd ook rekening met het aantal pitten/zones en welke afwerking het beste past bij jouw keukenontwerp.

Installatie van een Etna inbouw kookplaat

Het installeren van een inbouw kookplaat vergt enige technische kennis. Als je niet zeker weet of je het zelf aankunt, is het verstandig om een professionele installateur in te schakelen.

Onderhoud van een Etna inbouw kookplaat

Om je Etna inbouw kookplaat in topconditie te houden, moet je hem regelmatig schoonmaken. Gebruik hiervoor geen agressieve schoonmaakmiddelen en zorg ervoor dat de kookplaat afgekoeld is voordat je hem schoonmaakt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een inbouw kookplaat van 60 cm breed, dan is Etna zeker het overwegen waard. Met hun ruimtebesparende ontwerp, naadloze uitstraling en eenvoudig schoon te maken oppervlak zijn deze kookplaten perfect voor kleinere keukens. Door rekening te houden met het aantal pitten/zones, de afwerking en de positie van de bedieningsknoppen kies je de beste Etna inbouw kookplaat voor jouw keuken.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik een Etna inbouw kookplaat zelf installeren?

Als je enige ervaring hebt met elektrische en sanitair klussen, dan kun je de kookplaat waarschijnlijk zelf installeren. Zo niet, dan is het verstandig om een professionele installateur in te schakelen.

2. Kan ik een Etna inbouw kookplaat vervangen door mijn huidige kookplaat?

Ja, het vervangen van een kookplaat is meestal relatief eenvoudig. Controleer de afmetingen van de nieuwe kookplaat en zorg ervoor dat deze overeenkomen met de uitsparing in je aanrecht.

3. Welke afwerking moet ik kiezen voor mijn Etna inbouw kookplaat?

Dit hangt af van je persoonlijke smaak en je keukenontwerp. Roestvrij staal is populair vanwege de moderne uitstraling, maar witte kookplaten passen goed bij traditionele ontwerpen.

4. Moet ik mijn Etna inbouw kookplaat regelmatig laten onderhouden?

Het is niet strikt noodzakelijk om een professionele onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, maar het kan wel helpen om de levensduur van je kookplaat te verlengen.

5. Wat moet ik doen als mijn Etna inbouw kookplaat niet werkt?

Controleer eerst of de stroomtoevoer is onderbroken en of de instellingen correct zijn. Als de kookplaat nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice van Etna.

Etna inbouw kookplaten van 60 cm breed
Schuiven naar boven