Candy kookplaten


Als het gaat om het koken van heerlijke gerechten, is goede kookapparatuur een must. En tegenwoordig bieden veel fabrikanten een breed scala aan opties om uit te kiezen. Een van de nieuwste merken op de markt is Candy en ze hebben een grote verscheidenheid aan kookplaten. Of je nu een beginner of een doorgewinterde chef bent, Candy kookplaten hebben voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de topkeuzes om in gedachten te houden bij het zoeken naar de perfecte kookplaat voor je keuken.

1. Candy CCT68TP Keramische kookplaat

Deze kookplaat biedt vier verschillende kookzones, waardoor het perfect is voor het koken van verschillende gerechten tegelijkertijd. Het heeft handige draaiknoppen waarmee je de temperatuur eenvoudig kunt aanpassen en het oppervlak is ook zeer eenvoudig schoon te maken.

2. Candy CVS66XM Inductie kookplaat

Inductiekookplaten zijn de nieuwe trend op het gebied van kookplaten en deze van Candy maakt geen uitzondering. Het heeft vier verschillende kookzones en heeft ook handige functies zoals anti-morsen beveiliging en kinderslot. Bovendien heeft de CVS66XM ook een timerfunctie en panherkenning.

3. Candy CCG64SPB Gas kookplaat

Als je de voorkeur geeft aan koken met gas, is de CCG64SPB van Candy een goede optie. Het heeft vier branders met verschillende maten, zodat je gemakkelijk verschillende gerechten kunt bereiden. De kookplaat heeft ook een vlambeveiligingssysteem en geëmailleerde gietijzeren pannendragers die het gemakkelijker maken om de kookplaat schoon te maken.

4. Candy CCG7540PX Gas kookplaat met geïntegreerde Wokbrander

Deze kookplaat is perfect voor Aziatische keukens die veel wokken, want het heeft een geïntegreerde wokbrander. Bovendien heeft de CCG7540PX ook handige functies zoals automatische ontsteking, zodat je niet steeds een lucifer nodig hebt om de branders aan te steken. Het heeft ook geëmailleerde gietijzeren pannendragers voor gemakkelijke reiniging.

5. Candy CCG7550BF Gas kookplaat met geïntegreerde grillplaat

De CCG7550BF is perfect voor buitenkoken of wanneer je binnen wilt grillen. Het heeft een geïntegreerde grillplaat die de helft van de kookplaat beslaat. Het heeft ook vier gasbranders, zodat je tegelijkertijd andere gerechten kunt bereiden.

6. Candy CCE5430BB Ingebouwde elektrische oven met aanraakbediening

Misschien niet een kookplaat, maar deze ingebouwde elektrische oven van Candy is zeker de moeite waard om te vermelden. De CCE5430BB heeft een capaciteit van 70 liter en heeft 8 verschillende functies die je kunt gebruiken voor verschillende gerechten. Het heeft ook aanraakbediening, een timer en een zelfreinigende functie, wat zorgt voor veel gemak.

7. Candy CC64CHB Domino kookplaat

Deze domino kookplaat is perfect voor kleinere keukens of wanneer je gewoon op zoek bent naar een extra kookzone. Het wordt geleverd met twee verschillende kookzones en heeft ook handige functies zoals automatische ontsteking en een timer.

Als het gaat om het kiezen van een kookplaat, zijn er tal van opties om uit te kiezen en Candy is zeker een merk om te overwegen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde chef, er is voor elk wat wils bij Candy. Van keramische kookplaten tot inductiekookplaten en gas- of domino kookplaten, er is voor elke keuken en elke behoefte een Candy kookplaat beschikbaar.

1. Waarom zou ik kiezen voor een Candy kookplaat?

Candy biedt een breed scala aan opties om uit te kiezen en hun kookplaten zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar.

2. Zijn de Candy kookplaten gemakkelijk schoon te maken?

Ja, ze zijn over het algemeen gemakkelijk schoon te maken vanwege hun oppervlakken en geëmailleerde pannendragers.

3. Welke soorten kookplaten zijn beschikbaar bij Candy?

Candy biedt keramische, inductie-, gas-, domino-, en ovenopties.

4. Wat zijn de handige functies van Candy kookplaten?

Candy kookplaten bieden functies zoals kinderslot, automatische ontsteking, timer, panherkenning, anti-morsen beveiliging, en zelfreiniging.

5. Hebben Candy kookplaten garantie?

Ja, de meeste van hun kookplaten worden geleverd met een standaard fabrieksgarantie.

Candy kookplaten
Schuiven naar boven