Blenders to go


Als je een druk leven hebt, reis je misschien veel en blijf je vaak niet lang op dezelfde plek. Dat kan het lastig maken om een gezonde levensstijl te behouden, vooral als het gaat om voeding. Niets is echter belangrijker dan gezonde voeding, en dat is waar een blender to go van pas komt. Met een blender to go kun je overal heen gaan en toch gezonde smoothies, shakes en sappen maken zonder dat je een keuken nodig hebt.

In dit artikel stellen we je voor aan de beste blenders to go van 2021. We bespreken de belangrijkste kenmerken, voordelen en nadelen van elke blender, zodat je de beste optie voor jouw behoeften kunt kiezen.

Waarom zou je een blender to go kopen?

Een blender to go is handig voor mensen die een druk leven hebben en veel onderweg zijn, maar toch gezond willen eten. Hier zijn enkele redenen waarom een blender to go een slimme investering kan zijn:

* Je kunt gezonde smoothies, shakes en sappen maken zonder dat je in de buurt van een keuken hoeft te zijn
* Met een blender to go kun je gemakkelijk groenten en fruit toevoegen aan je dieet
* Het drinken van smoothies kan je helpen om onmiddellijk voedingsstoffen binnen te krijgen

Waar moet je op letten bij het kiezen van een blender to go?

Als je voor het eerst een blender to go koopt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Hier zijn enkele factoren die je mee moet nemen bij de aankoopbeslissing:

Batterijlevensduur

Als je de blender vaak onderweg gebruikt, dan is een blender met een lange batterijlevensduur essentieel. Let op de batterijlevensduur en kies een blender met een batterij die minstens één uur meegaat.

Overbrengingssnelheid

De overbrengingssnelheid is belangrijk omdat het de snelheid bepaalt waarmee de blender kan werken. Een laag snelheidsbereik is handig voor het mixen van zachte ingrediënten, terwijl een hogere snelheid beter is voor hardere ingrediënten.

Capaciteit

Hoeveel smoothies wil je tegelijk maken? Als je veel gezonde drankjes maakt om mee te nemen, dan wil je een blender met een grotere capaciteit. Maar als je alleen kleine hoeveelheden nodig hebt, dan kun je met een blender met minder capaciteit wegkomen.

Accessoires en extra’s

Sommige blenders worden geleverd met extra accessoires, zoals flessen, koordoprollers, enz. Het is goed om te bekijken wat er bij de blender zit en of deze extra accessoires nuttig voor je kunnen zijn.

Top 5 blenders to go

Hieronder staan vijf van de beste blenders to go van 2021, in willekeurige volgorde opgesomd, zodat je zelf kunt beslissen welke het beste bij je past.

1. Nutribullet GO

De Nutribullet GO is een van de beste draagbare blenders op de markt. Deze blender heeft een sterke motor die zowel zachte als harde ingrediënten kan mixen en is voorzien van een BPA-vrije, hersluitbare fles van 500 ml die perfect is voor onderweg.

2. Magic Bullet Blender

De Magic Bullet Blender is een van de meest populaire blenders to go. Deze blender heeft een eenvoudig ontwerp en een krachtige motor die in minder dan 10 seconden zachte en harde ingrediënten vermaalt. Het wordt geleverd met twee BPA-vrije bekers van 600 ml die ideaal zijn voor onderweg.

3. Oster My Blend

De Oster My Blend heeft een krachtige motor van 400 watt en is een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een blender to go. Hij wordt geleverd met een enkele BPA-vrije fles van 600 ml en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

4. Hamilton Beach Personal Blender

De Hamilton Beach Personal Blender is een andere betaalbare optie en wordt geleverd met twee BPA-vrije flessen van 600 ml die ideaal zijn als je je zelfgemaakte smoothies wilt meenemen voor onderweg. Het heeft ook een krachtige motor die snel blendt.

5. Ninja Fit Personal Blender

De Ninja Fit Personal Blender heeft een krachtige motor van 700 watt en kan zowel zachte als harde ingrediënten goed mixen. Het wordt geleverd met twee BPA-vrije bekers van 500 ml die handig zijn om mee te nemen.

Conclusie

Een blender to go kan het gemakkelijker maken om gezonde smoothies, shakes en sappen te drinken, vooral als je veel onderweg bent. Bij het kiezen van een blender to go moet je rekening houden met factoren zoals batterijlevensduur, overbrengingssnelheid, capaciteit en extra accessoires. De hierboven genoemde blenders to go zijn de beste opties op de markt, en we hopen dat we je hebben geholpen om de juiste keuze te maken.

Veelgestelde vragen over blenders to go

1. Kan ik ijsblokjes gebruiken in een blender to go?
Ja, de meeste blenders to go kunnen ijsblokjes verwerken. Lees de handleiding van je blender om te zien hoeveel ijs je kunt gebruiken.

2. Zijn er speciale recepten voor blenders to go?
Ja, er zijn veel speciale receptenboeken voor blenders to go beschikbaar. Maar je kunt ook gewoon je favoriete smoothie recepten gebruiken.

3. Moet ik mijn blender to go na elk gebruik schoonmaken?
Ja, het is belangrijk om na elk gebruik je blender schoon te maken. Veeg de blender af met een vochtige doek en laat hem drogen.

4. Hebben alle blenders to go dezelfde capaciteit?
Nee, de capaciteit van blenders to go kan variëren. Sommige blenders hebben een capaciteit van 400 ml, terwijl andere tot 600 ml of meer kunnen bevatten.

5. Kan ik een blender to go gebruiken om notenmelk te maken?
Ja, de meeste blenders to go zijn in staat notenmelk te maken. Het kan echter nodig zijn om de noten eerst te weken voordat je ze blendt.

Blenders to go
Schuiven naar boven