Bestron contactgrills


Als je op zoek bent naar een handzame contactgrill die je in staat stelt om de lekkerste panini’s, tosti’s en grillgerechten te maken, dan is Bestron een van de merken die je in overweging zou kunnen nemen. Deze Nederlandse producent staat bekend om zijn compacte en betaalbare toestellen die toch voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. In deze koopgids gaan we dieper in op de verschillende opties binnen het assortiment van Bestron, en bespreken we waar je op moet letten bij het kopen van een contactgrill.

Waarom zou je een Bestron contactgrill kopen?

Een contactgrill is een veelzijdig keukenapparaat waarmee je snel en gemakkelijk een lekkere en gezonde maaltijd kunt bereiden. Of je nu zin hebt in een warme snack, een gebakken ei, gegrilde groenten of een stukje vlees, met een contactgrill kun je het allemaal maken. Een contactgrill is bovendien compact en neemt weinig ruimte in beslag, wat hem geschikt maakt voor gebruik in kleinere keukens of zelfs op een camping.

Bestron biedt verschillende soorten contactgrills, van mini-grills voor één persoon tot grote familiegrills, en van eenvoudige, goedkope modellen tot geavanceerde toestellen met meerdere standen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een basismodel voor af en toe gebruik of een professionele grill voor dagelijks gebruik, Bestron heeft voor elk wat wils.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Bestron contactgrill?

Bij het kopen van een contactgrill zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Hieronder enkele belangrijke puntjes om op te letten.

Formaat en vorm:

Bestron biedt verschillende formaten contactgrills aan, van compacte mini-grills die geschikt zijn voor één persoon tot grote familiegrills die voldoende ruimte bieden voor het grillen van meerdere porties tegelijk. Het is belangrijk om een formaat te kiezen dat past bij je behoeften en het aantal personen waarvoor je wilt koken. Kijk ook naar de vorm: sommige contactgrills hebben een platte boven- en onderkant, terwijl andere een geribbelde kant hebben voor het bereiden van panini’s en andere grillgerechten.

Vermogen en wattage:

Het vermogen van een contactgrill bepaalt hoe snel het apparaat opwarmt en hoe efficiënt het werkt. Bestron contactgrills variëren in vermogen van 700 tot 2000 Watt. Een hoger wattage betekent over het algemeen snellere opwarming en meer kracht voor het bereiden van dikker voedsel zoals vlees.

Temperatuurregeling:

Sommige Bestron contactgrills hebben een eenvoudige AAN/UIT-schakelaar, terwijl andere modellen een instelbare thermostaat hebben waarmee je de temperatuur kunt aanpassen aan het type voedsel dat je wilt bereiden. Een thermostaat is handig als je verschillende soorten voedsel wilt bereiden en een nauwkeurige controle wilt hebben over de temperatuur.

Anti-aanbaklaag:

Een goede anti-aanbaklaag is essentieel voor een contactgrill, omdat het voorkomt dat voedsel blijft plakken en gemakkelijk schoon te maken is. Bestron-contactgrills hebben over het algemeen een kwalitatieve anti-aanbaklaag.

Extra functies en accessoires:

Sommige Bestron contactgrills zijn voorzien van extra functies en accessoires, zoals een vetopvangbakje, een draaibare grillplaat, een timer of verwisselbare grillplaten voor wafels of pannenkoeken. Deze functies kunnen handig zijn als je op zoek bent naar meer veelzijdigheid.

Top 5 Bestron contactgrills

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste Bestron contactgrill hebben we een lijstje gemaakt van vijf toestellen die zeer geliefd zijn bij gebruikers. Hieronder de top 5.

1. Bestron APG410 Panini Grill:

De APG410 is een compacte grill met een geribbelde bovenkant en platte onderkant. Hij heeft een vermogen van 700 Watt en een anti-aanbaklaag die gemakkelijk schoon te maken is. Het is een praktisch toestel voor het snel bereiden van gegrilde sandwiches en panini’s.

2. Bestron ACM8007BB College Grill:

De ACM8007BB heeft ook een geribbelde bovenkant en platte onderkant, maar heeft een hoger vermogen van 2000 Watt en is geschikt voor het bereiden van meerdere porties tegelijk. Hij is voorzien van een instelbare thermostaat en een praktisch vetopvangbakje. Het is een goede keuze voor studenten en mensen met een kleinere keuken.

3. Bestron ASW600:

De ASW600 is een veelzijdige contactgrill met een draaibare grillplaat en verwisselbare platen voor grillen, wafels en tosti’s. Hij heeft een vermogen van 800 Watt en een anti-aanbaklaag die goed werkt. Dit is een goede keuze voor mensen die van afwisseling houden.

4. Bestron ADM218:

De ADM218 is een compacte grill met een vermogen van 700 Watt. Hij heeft een platte bovenkant en onderkant en is voorzien van een praktische thermostaat en een handige vetopvangbak. Dit is een goede keuze als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare contactgrill.

5. Bestron AGP1800 Easy Grill:

De AGP1800 is een grote, geavanceerde contactgrill met een vermogen van 1800 Watt en instelbare thermostaat. Hij heeft een geribbelde bovenkant en onderkant die zorgen voor een mooie grillstreep op het voedsel. Deze grill is geschikt voor het bereiden van grote porties en heeft een praktisch vetopvangbakje.

Conclusie

Bestron is een betrouwbaar en betaalbaar merk voor contactgrills. Hun toestellen zijn compact, eenvoudig te bedienen en bieden goede waarde voor je geld. Bij het kiezen van een Bestron contactgrill is het belangrijk om rekening te houden met het formaat, het vermogen, de temperatuurregeling, de anti-aanbaklaag en eventuele extra functies en accessoires. Door deze factoren af te wegen, kun je de juiste contactgrill kiezen die past bij je behoeften en budget.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik de grillplaten van mijn Bestron contactgrill verwijderen voor het schoonmaken?

Ja, bij de meeste Bestron contactgrills zijn de grillplaten gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken.

2. Kan ik met een Bestron contactgrill ook grotere stukken vlees bereiden?

Sommige Bestron contactgrills zijn geschikt voor het bereiden van grotere stukken vlees, maar het is belangrijk om de afmetingen en het vermogen van het toestel in overweging te nemen.

3. Hoe kan ik mijn Bestron contactgrill het beste schoonmaken?

Laat je Bestron contactgrill na gebruik afkoelen en maak hem dan schoon met een vochtige doek. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of materialen die de anti-aanbaklaag kunnen beschadigen.

4. Kan ik mijn Bestron contactgrill ook gebruiken voor het bereiden van vegetarische gerechten?

Ja, Bestron contactgrills zijn geschikt voor het bereiden van een breed scala aan gerechten, waaronder vegetarische maaltijden.

5. Is een Bestron contactgrill ook geschikt voor gebruik buitenshuis?

Ja, sommige Bestron contactgrills zijn licht en compact genoeg om mee te nemen op camping trips of andere buitenshuis-avonturen. Controleer wel altijd of het vermogen en de afmetingen geschikt zijn voor je behoeften.

Bestron contactgrills
Schuiven naar boven