Beko koelkasten zonder vriesvak


Beko is een populair merk als het gaat om apparaten voor de keuken en in het bijzonder koelkasten. Maar wat als je geen behoefte hebt aan een vriesvak? In dit artikel zullen we bespreken welke opties er zijn als het gaat om Beko koelkasten zonder vriesvak.

WAAROM EEN KOELKAST ZONDER VRIESVAK?

Niet iedereen heeft behoefte aan een vriesvak in de koelkast. Sommigen hebben al een losse vriezer en hebben geen behoefte aan nog een vriesruimte. Voor anderen is een koelkast zonder vriesvak simpelweg een kwestie van persoonlijke voorkeur. Maar wat zijn de voordelen van een koelkast zonder vriesvak?

VOORDELEN VAN EEN KOELKAST ZONDER VRIESVAK

Een koelkast zonder vriesvak heeft verschillende voordelen. Zo is er meer ruimte beschikbaar voor het koelen van etenswaren en dranken. Dit geeft je de mogelijkheid om meer te bewaren in de koelkast en minder afhankelijk te zijn van het vriesvak. Daarnaast kan een koelkast zonder vriesvak minder energie verbruiken dan een koelkast met vriesvak, omdat er minder onderdelen gebruikt worden om het apparaat te koelen.

BEKO KOELKASTEN ZONDER VRIESVAK: WAT ZIJN DE OPTIES?

Beko heeft verschillende koelkasten zonder vriesvak in hun assortiment. Hieronder bespreken we de verschillende opties.

BEKO RSSA215K30WN

Deze koelkast heeft een inhoud van 215 liter en beschikt over 3 verstelbare glazen planken en een groentelade. Daarnaast heeft het apparaat een energieklasse van A+ en een geluidsniveau van 38 decibel.

BEKO RSSA290M33X EN RSSA290M33W

Deze koelkasten hebben een inhoud van 290 liter en beschikken over 4 verstelbare glazen planken en een groentelade. Daarnaast hebben ze een energieklasse van A++ en een geluidsniveau van 40 decibel. Het enige verschil tussen deze twee modellen is de kleur, de eerste is van RVS en de tweede is wit.

BEKO RSSA290M43X

Deze koelkast heeft een inhoud van 290 liter en beschikt over 4 verstelbare glazen planken en een groentelade. Daarnaast heeft het apparaat een energieklasse van A+++ en een geluidsniveau van 38 decibel. Het verschil met de eerder genoemde modellen is dat deze koelkast beschikt over NoFrost, waardoor er geen ijsvorming ontstaat.

BEKO RDSA240K20WN

Deze koelkast heeft een inhoud van 240 liter en beschikt over 4 verstelbare glazen planken en een groentelade. Daarnaast heeft het apparaat een energieklasse van A+ en een geluidsniveau van 40 decibel. Het verschil met de eerder genoemde modellen is dat deze koelkast beschikt over een automatische ontdooifunctie.

CONCLUSIE: WELKE BEKO KOELKAST ZONDER VRIESVAK IS HET BESTE?

Welke Beko koelkast zonder vriesvak het beste bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften. De RSSA215K30WN is bijvoorbeeld geschikt voor kleinere huishoudens, terwijl de RSSA290M43X juist geschikt is als je op zoek bent naar een energiezuinige optie. Het is aan te raden om verschillende modellen met elkaar te vergelijken en te kijken welke het beste bij jou past.

VEELGESTELDE VRAGEN

Zijn koelkasten zonder vriesvak goedkoper dan koelkasten met vriesvak?

Niet per se. De prijs van een koelkast hangt af van verschillende factoren, waaronder de inhoud en de energieklasse. Een koelkast zonder vriesvak kan goedkoper zijn dan een vergelijkbaar model met vriesvak, maar het kan ook andersom zijn.

Zijn er ook andere merken dan Beko die koelkasten zonder vriesvak aanbieden?

Ja, er zijn meerdere merken die koelkasten zonder vriesvak aanbieden, waaronder Bosch, Siemens en Liebherr.

Is een koelkast zonder vriesvak geschikt voor een groot huishouden?

Dit hangt af van hoeveel etenswaren en dranken je bewaart in de koelkast en of je ook een losse vriezer hebt. Als je veel ruimte nodig hebt voor het koelen van etenswaren en dranken, dan kan een koelkast zonder vriesvak minder geschikt zijn voor een groot huishouden.

Kan ik zelf een vriesvak uit mijn koelkast verwijderen?

Dit wordt niet aangeraden, omdat het verwijderen van het vriesvak kan leiden tot beschadigingen aan de koelkast en de werking van het apparaat kan beïnvloeden.

Kan ik een koelkast zonder vriesvak gebruiken als wijnkoeler?

Ja, een koelkast zonder vriesvak kan gebruikt worden als wijnkoeler. Zorg er wel voor dat de temperatuur in de koelkast constant blijft tussen de 12 en 15 graden Celsius.

Beko koelkasten zonder vriesvak
Schuiven naar boven