Angel juicers


Ben je op zoek naar een gezonde manier om je dag te beginnen? Dan is de Angel Juicer misschien wel een goede keuze voor jou. Deze slowjuicer is een van de beste op de markt en maakt gezond sap drinken makkelijk en lekker.

In dit artikel leer je wat een Angel Juicer is, hoe het werkt, wat de voordelen zijn van het drinken van slowjuice en waarom een Angel Juicer een goede investering is.

Wat is een Angel Juicer?

Een Angel Juicer is een horizontale slowjuicer die gemaakt is van roestvrij staal. Dit type slowjuicer is ontwikkeld in Korea en is een van de meest populaire slowjuicers op de markt. De Angel Juicer staat bekend om zijn efficiënte werking en de hoge kwaliteit van het sap dat het produceert.

Hoe werkt een Angel Juicer?

Een Angel Juicer werkt door de groenten en fruit te persen tussen twee roestvrijstalen persschroeven. De schroeven draaien op een lage snelheid van 82 RPM om het sap op zo’n efficiënt mogelijke manier te persen. Dit resulteert in een hogere opbrengst en meer voedingsstoffen in het sap.

Wat zijn de voordelen van slowjuice?

Slowjuice heeft meerdere voordelen ten opzichte van het drinken van sap uit een sapcentrifuge. Slowjuice is namelijk:

– Voedzamer: door de lage snelheid van het persen wordt er minder lucht aan het sap toegevoegd en blijven meer voedingsstoffen behouden.
– Lekkerder: slowjuice heeft een vollere smaak dan sap uit een sapcentrifuge.
– Langer houdbaar: slowjuice kan tot 72 uur in de koelkast bewaard worden zonder dat er veel voedingsstoffen verloren gaan.
– Goed voor de spijsvertering: slowjuice bevat meer vezels en helpt de spijsvertering te verbeteren.

Waarom zou je voor een Angel Juicer kiezen?

Een Angel Juicer is een goede investering omdat:

– Het sap dat het produceert van hoge kwaliteit is en meer voedingsstoffen bevat.
– Het een duurzame en roestvrijstalen constructie heeft, waardoor het lang meegaat.
– Het een efficiënte werking heeft en een hogere opbrengst heeft dan andere slowjuicers.
– Het een laag geluidsniveau heeft, wat fijn is als je het vroeg in de ochtend wil gebruiken.

Welke verschillende modellen zijn er?

Er zijn verschillende modellen van de Angel Juicer beschikbaar. De meest populaire modellen zijn de AG-5500 en de AG-7500. Beide modellen hebben een horizontale constructie en zijn gemaakt van roestvrij staal.

Hoe onderhoud je een Angel Juicer?

Het onderhoud van een Angel Juicer is relatief eenvoudig. Na elk gebruik is het belangrijk om de juicer schoon te maken met warm water en zeep. De persschroeven moeten regelmatig gedemonteerd en gereinigd worden om ervoor te zorgen dat er geen vuil achterblijft.

Is de Angel Juicer geschikt voor alle soorten groenten en fruit?

Ja, de Angel Juicer is geschikt voor alle soorten groenten en fruit, inclusief bladgroenten zoals spinazie en boerenkool.

Kan de Angel Juicer ook andere dingen dan sap maken?

Ja, naast sap kan de Angel Juicer ook gebruikt worden om sorbets en babyvoeding te maken.

Wat zijn de nadelen van een Angel Juicer?

Een Angel Juicer is een relatief dure investering. Daarnaast is het een horizontale slowjuicer, waardoor het veel ruimte inneemt op het aanrecht.

Conclusie

De Angel Juicer is een uitstekende keuze voor mensen die willen genieten van gezond en voedzaam sap. Het produceert hoogwaardige slowjuice en heeft een duurzame constructie. Hoewel het een relatief dure investering is, zal het gezondheidsvoordeel dat het biedt wanneer je het dagelijks gebruikt zichzelf terugbetalen.

Veelgestelde vragen

1. Is de Angel Juicer makkelijk schoon te maken?
Ja, het onderhoud van een Angel Juicer is relatief eenvoudig. Het is belangrijk om de juicer schoon te maken met warm water en zeep na elk gebruik.

2. Zijn de persschroeven van mijn Angel Juicer vaatwasmachinebestendig?
Nee, het wordt afgeraden om de persschroeven van een Angel Juicer in de vaatwasmachine te reinigen. Het is beter om ze te demonten en schoon te maken met warm water en zeep.

3. Kan ik mijn Angel Juicer gebruiken om melk te maken?
Nee, een Angel Juicer is niet geschikt om melk te maken.

4. Hoeveel sap kan ik per keer maken met mijn Angel Juicer?
Dit hangt af van het soort groenten en fruit dat je gebruikt en de grootte van de persschroeven. Over het algemeen kan de Angel Juicer tot 1 liter sap per keer maken.

5. Hoe lang duurt het om sap te maken met een Angel Juicer?
Dit hangt af van de hoeveelheid groenten en fruit die je gebruikt. Over het algemeen duurt het ongeveer 5 tot 10 minuten om sap te maken met een Angel Juicer.

Angel juicers
Schuiven naar boven