Amerikaanse koelkasten zonder dispenser


Als je op zoek bent naar een Amerikaanse koelkast zonder dispenser, ben je bij Budgetchef aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we de beste modellen van 2021 en geven we je handige tips voor het kopen van een Amerikaanse koelkast zonder dispenser.

Waarom kiezen voor een Amerikaanse koelkast zonder dispenser?

Veel mensen kiezen voor een Amerikaanse koelkast vanwege de ruime opslagcapaciteit en luxe uitstraling. Maar niet iedereen heeft behoefte aan een ijs- en waterdispenser. Door te kiezen voor een Amerikaanse koelkast zonder dispenser bespaar je ruimte en energie, en vaak ook geld. Daarnaast zijn deze modellen vaak iets goedkoper in aanschaf dan modellen met dispenser.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Amerikaanse koelkast zonder dispenser?

Bij het kopen van een Amerikaanse koelkast zonder dispenser zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

– Afmetingen: Amerikaanse koelkasten zijn vaak groot van formaat. Meet van tevoren goed de beschikbare ruimte op en kies een model dat past.

– Indeling: kijk goed naar de indeling van de koelkast en bedenk hoeveel ruimte je nodig hebt voor groente, fruit, dranken, en andere producten.

– Energieklasse: kies voor een energiezuinig model met minimaal energieklasse A++.

– Geluidsniveau: Amerikaanse koelkasten kunnen nogal wat herrie maken. Kies voor een model met een laag geluidsniveau als je hier gevoelig voor bent.

De beste Amerikaanse koelkasten zonder dispenser van 2021

En dan nu de top 5 van beste Amerikaanse koelkasten zonder dispenser van 2021.

1. Samsung RS68N8222S9/EF

Deze stijlvolle Samsung koelkast heeft een royale inhoud van maar liefst 617 liter en is voorzien van diverse handige functies, zoals NoFrost, een slimme dispenser en een Digital Inverter Compressor voor een laag energieverbruik.

2. LG GSJ760PZXV

De LG GSJ760PZXV heeft eveneens een inhoud van 617 liter en beschikt over een handige door-in-door functie, zodat je makkelijk bij veelgebruikte producten kunt. Verder is deze koelkast voorzien van een Inverter Linear Compressor en Smart Diagnosis voor gemakkelijk onderhoud.

3. Siemens KA92DSB30

Deze elegante Siemens koelkast heeft een koelruimte van 387 liter en een vriesruimte van 217 liter. Hij scoort hoog op energiezuinigheid en gebruiksgemak dankzij functies als NoFrost, een softClose deursluiting en een snelvriesfunctie.

4. Bosch KAG90AI20

De Bosch KAG90AI20 heeft een totale inhoud van maar liefst 573 liter en is voorzien van een MultiAirflow System voor een optimale luchtcirculatie. Verder beschikt deze koelkast over een noFrost functie, een waterdispenser en is hij gemakkelijk te bedienen via het touchdisplay.

5. Whirlpool WQ9B1L

Tot slot de Whirlpool WQ9B1L, een compacte Amerikaanse koelkast met een inhoud van 368 liter. Toch biedt deze koelkast volop ruimte en gemak dankzij functies als NoFrost, 6th sense technologie en een water- en ijsdispenser.

Slotwoord

We hopen dat dit artikel je geholpen heeft bij het vinden van de beste Amerikaanse koelkast zonder dispenser van 2021. Vergeet niet om goed te letten op de afmetingen, indeling, energieklasse en geluidsniveau bij het kopen van een nieuwe koelkast. En kies vooral een model dat past bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Veelgestelde vragen over Amerikaanse koelkasten zonder dispenser

1. Zijn Amerikaanse koelkasten zonder dispenser duurder?

Nee, over het algemeen zijn Amerikaanse koelkasten zonder dispenser iets goedkoper dan modellen met dispenser.

2. Hoe maak ik de achterkant van een Amerikaanse koelkast zonder dispenser schoon?

De achterkant van een Amerikaanse koelkast zonder dispenser kan stof en vuil verzamelen. Reinig deze regelmatig met een stofzuiger.

3. Hoeveel energie verbruikt een Amerikaanse koelkast zonder dispenser?

Dit hangt af van het specifieke merk en model. Kies altijd voor een energiezuinig model met minimaal energieklasse A++.

4. Hoe lang gaat een Amerikaanse koelkast zonder dispenser mee?

Amerikaanse koelkasten zonder dispenser gaan gemiddeld 10-15 jaar mee.

5. Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een Amerikaanse koelkast zonder dispenser?

Dit verschilt per model. Meet van tevoren goed de beschikbare ruimte op en kies een model dat past.

Amerikaanse koelkasten zonder dispenser
Schuiven naar boven