Airfryers met vaatwasserbestendige onderdelen best getest door consumentenbond


Als het gaat om het bereiden van gezonde maaltijden, kan een airfryer een geweldige aanwinst zijn voor uw keuken. Niet alleen biedt het u een gezondere optie voor het bereiden van voedsel, maar het is ook eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Een van de grootste voordelen van een airfryer is dat deze vaatwasserbestendige onderdelen heeft – een functie die het schoonmaken aanzienlijk gemakkelijker maakt. Maar welke airfryers worden door de consumentenbond als best getest beschouwd? Laten we dat eens bekijken.

Waarom een airfryer met vaatwasserbestendige onderdelen?

Als u een druk leven leidt, is het laatste wat u wilt doen na het bereiden van een gezonde maaltijd, de oven schoonmaken. Gelukkig hebben veel airfryers tegenwoordig vaatwasserbestendige onderdelen, wat betekent dat u ze simpelweg in de vaatwasser kunt doen om ze schoon te maken. Dit bespaart u tijd en energie, en maakt het ook gemakkelijker om de airfryer regelmatig schoon te maken.

De best geteste airfryers met vaatwasserbestendige onderdelen

Volgens de consumentenbond zijn er verschillende airfryers die als ‘best getest’ worden beschouwd vanwege hun vaatwasserbestendige onderdelen. Hieronder staan enkele van de airfryers die het beste uit de test kwamen.

Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90

De Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 is een van de best geteste airfryers op de markt. Met een vermogen van 2225W en een capaciteit van 1,4 kg kunt u gemakkelijk maaltijden bereiden voor het hele gezin. Dankzij de QuickClean-mand met anti-aanbaklaag is deze airfryer eenvoudig schoon te maken. Maar het beste van alles is dat het apparaat vaatwasserbestendig is. In de test behaalde de Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90 een score van 7,8.

Tefal Fry Delight FX1050

De Tefal Fry Delight FX1050 is een andere veelgeteste airfryer. Met een vermogen van 1400W en een inhoud van 0,8kg kunt u gemakkelijk voldoende voedsel bereiden om een gezin van vier personen te voeden. De Fry Delight FX1050 heeft een afneembare lade en een mand met een anti-aanbaklaag, waardoor hij ook eenvoudig schoon te maken is. In de test behaalde de Tefal Fry Delight FX1050 een score van 7,6.

Inventum GF500HLD

De Inventum GF500HLD is een populaire airfryer van Nederlandse bodem. Met een vermogen van 1500W en een capaciteit van 5 liter, is deze airfryer ideaal voor gezinnen die gezond eten willen bereiden. Dankzij de afneembare en vaatwasserbestendige onderdelen is deze airfryer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. In de test behaalde de Inventum GF500HLD een score van 7,4.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een airfryer met vaatwasserbestendige onderdelen, zijn er verschillende opties op de markt. De Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650/90, Tefal Fry Delight FX1050 en Inventum GF500HLD zijn bijvoorbeeld allemaal als beste getest door de consumentenbond. Met hun praktische en efficiënte ontwerp, zijn deze airfryers de perfecte aanvulling op elke keuken.

Veelgestelde vragen

1. Zijn alle airfryers vaatwasserbestendig?

Nee, niet alle airfryers hebben vaatwasserbestendige onderdelen. Het is belangrijk om de specificaties van een airfryer te bekijken voordat u deze koopt om er zeker van te zijn dat deze vaatwasserbestendig is.

2. Is het gebruik van een airfryer gezonder dan traditioneel frituren?

Ja, het gebruik van een airfryer is over het algemeen gezonder dan traditioneel frituren. Met een airfryer wordt er namelijk minder vet gebruikt, waardoor het eten minder vet bevat.

3. Kun je patat maken in een airfryer?

Ja, het is mogelijk om patat te maken in een airfryer. Veel airfryers worden zelfs geleverd met een speciaal mandje voor het maken van friet.

4. Hoe lang duurt het om maaltijden te bereiden in een airfryer?

De bereidingstijd in een airfryer verschilt per apparaat, maaltijd en hoeveelheid voedsel. Over het algemeen is de bereidingstijd doorgaans korter dan traditionele methoden van koken.

5. Mag je metalen voorwerpen in een airfryer gebruiken?

Nee, het is niet raadzaam om metalen voorwerpen in een airfryer te gebruiken, omdat dit het apparaat kan beschadigen. Het is het beste om alleen hittebestendige materialen te gebruiken, zoals siliconen en hout.

Airfryers met vaatwasserbestendige onderdelen best getest door consumentenbond
Schuiven naar boven