Vlinderpasta

Vlinderpasta is een heerlijke, smakelijke maaltijd die je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een eenvoudig gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. In dit recept leer je hoe je vlinderpasta kunt maken met een heerlijke saus.

Ingrediënten:

– 500 gram vlinderpasta
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg de vlinderpasta toe. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. Bak de knoflook en ui gedurende 2-3 minuten totdat de ui glazig is.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

4. Giet de gekookte pasta af en voeg deze toe aan de saus. Roer goed om de saus en de pasta te combineren.

5. Verwarm de pasta nog 2-3 minuten en serveer direct.

Eet smakelijk!

Vlinderpasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven