Vegetarische wraps

Vegetarische wraps zijn een heerlijke en gezonde manier om een maaltijd te maken. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept maken we vegetarische wraps met een lekkere combinatie van groenten, kaas en kruiden. De wraps zijn heerlijk als lunch of als avondmaaltijd.

Ingrediënten:

– 4 wraps
– 2 tomaten, in plakjes
– 1 rode paprika, in dunne reepjes
– 1 komkommer, in dunne plakjes
– 1 ui, in dunne ringen
– 100 gram geraspte kaas
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de wraps op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Verdeel de tomaten, paprika, komkommer en ui over de wraps.

4. Bestrooi de wraps met de kaas, knoflookpoeder, paprikapoeder, oregano, zout en peper.

5. Bak de wraps in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en de wraps goudbruin zijn.

6. Serveer de wraps warm.

Vegetarische wraps

Geef een reactie

Schuiven naar boven