Rib karbonade

Rib karbonade is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten. Het is een lekker stukje vlees dat je kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten. In dit recept gebruiken we knoflook, citroensap, peper en zout om de karbonade te marineren. Daarnaast gebruiken we ook wat olijfolie om het vlees in te bakken. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke rib karbonade maken die je met een salade of aardappelen kunt serveren.

Ingrediënten:

– 4 rib karbonades
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel zout
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Begin met het marineren van de rib karbonades. Doe de knoflook, citroensap, peper en zout in een kom en meng alles goed door elkaar.

2. Leg de rib karbonades in de kom en laat ze minstens een uur marineren.

3. Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.

4. Bak de rib karbonades in de pan totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn.

5. Serveer de rib karbonades met een salade of aardappelen.

Rib karbonade

Geef een reactie

Schuiven naar boven