Oud stokbrood

Oud stokbrood is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Het is een perfecte manier om oud brood te gebruiken dat je anders zou weggooien. Het is een heerlijke snack of een lekker bijgerecht. Hier is een recept voor oud stokbrood dat je in een mum van tijd kunt maken.

Ingrediënten:

– 4 sneetjes oud stokbrood
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
– 1 eetlepel gedroogde oregano
– 1 eetlepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel knoflookpoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de sneetjes oud stokbrood op een bakplaat.

3. Besprenkel de sneetjes met olijfolie.

4. Bestrooi de sneetjes met Parmezaanse kaas, oregano, basilicum, knoflookpoeder, zout en peper.

5. Bak de sneetjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

6. Serveer warm.

Oud stokbrood

Geef een reactie

Schuiven naar boven